Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie halucinantă! Olympique Marseille nu va fi sancţionată pentru incidentele de la meciul cu Lyon. Motivul din spatele hotărârii

Decizie halucinantă! Olympique Marseille nu va fi sancţionată pentru incidentele de la meciul cu Lyon. Motivul din spatele hotărârii

Ligue 1

Comentarii

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP) nu va sancţiona Olympique de Marseille pentru incidentele de la Lyon, deoarece "au avut loc pe drumul public", a anunţat forul miercuri seară.

"După ce a examinat faptele şi a audiat cele două cluburi", comisia, sesizată de preşedintele LFP, Vincent Labrune, "a constatat că incidentele care au avut loc pe drumul public nu sunt de natură să atragă răspunderea clubului organizator", se arată în comunicat.

"Ca urmare, Comisia nu va lua nicio măsură disciplinară în legătură cu aceste incidente", a adăugat Liga.

Meciul, care nu s-a putut disputa după ce antrenorul lui Lyon, Fabio Grosso, a fost rănit la cap în urma spargerii unui geam al autocarului, a fost amânat până la 6 decembrie, dar locul de desfăşurare a partidei, care a fost subiectul unor tensiuni între cele două cluburi, nu a fost încă stabilit.

Comisia de Disciplină a deschis, de asemenea, o anchetă privind scandările şi gesturile rasiste făcute de fanii lui Lyon în parcarea vizitatorilor stadionului. O decizie este aşteptată pe 22 noiembrie.

Afla mai multe despre: olympique marseillelyongrosso 

viewscnt
Articole similare