Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut cu dreptul pentru Alba Blaj în Liga Campionilor la Volei Feminin! Româncele s-au impus contra polonezelor de la LKS Lodz

Debut cu dreptul pentru Alba Blaj în Liga Campionilor la Volei Feminin! Româncele s-au impus contra polonezelor de la LKS Lodz

Alte sporturi

Comentarii

Campioana Volei Alba Blaj a debutat cu victorie, miercuri, în deplasare, în grupa E a Ligii Campionilor, scor 3-1, cu formaţia poloneză LKS Lodz.

Scorul pe seturi a fost 25-23, 19-25, 31-29, 25-17. În cealaltă partidă din etapa inaugurală a grupei E, Volero Le Cannet – SC Prometey, scor 3-0.

Volei Alba Blaj s-a calificat în faza grupelor după ce a jucat în ambele tururi preliminare, câştigând turneul din primul tur şi clasându-se pe locul 2 la turneul din turul II, pe care l-a găzduit.

În următoarea etapă din grupa E, campioana României va juca pe teren propriu, cu Volero Le Cannet, în 15 noiembrie.

Prima clasată în fiecare din cele cinci grupe se va califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar echipele de pe locul 2 şi o singură formaţie de pe locul 3, cu cea mai bună linie de clasament, vor evolua în play-off pentru alte trei locuri disponibile în sferturi.

De asemenea, celelalte echipe de pe locurile 3 vor continua în sferturile de finală ale CEV Cup. În 2023, trofeul a fost câştigat de VakifBank Istanbul.

Afla mai multe despre: alba blajvolei femininliga campionilor 

viewscnt
Articole similare