Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică s-a uitat la Napoli - Union Berlin şi a spus numele fotbalistului pe care l-a vrut la FCSB: "Am fost aproape să-l luăm". Bătuse palma cu Gigi Becali | EXCLUSIV

Dică s-a uitat la Napoli - Union Berlin şi a spus numele fotbalistului pe care l-a vrut la FCSB: "Am fost aproape să-l luăm". Bătuse palma cu Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a fost aproape să transfere un fotbalist din grupele Ligii Campionilor. Nicolae Dică s-a uitat la faze din meciul Napoli - Union Berlin şi a spus numele jucătorului pe care FCSB l-a ratat, deşi bătuse palma cu Gigi Becali pentru a semna.

Fost antrenor la FCSB în două mandate, Nicolae Dică a spus că "roş-albaştrii" au ratat la mustaţă transferul unui fotbalist care a făcut un salt uluitor în carieră după ce a jucat în Superliga României. Gigi Becali l-a convins, dar totul s-a blocat şi a picat în ultima clipă.

Aissa Laidouni, la un pas de FCSB pe vremea când juca în Superligă, la FC Voluntari

Transferat de Union Berlin, în prima ligă din Germania, după o experienţă foarte reuşită în Ungaria, la Ferencvaros, Aissa Laidouni a jucat în Superligă la FC Voluntari între 2018 şi 2020. Prestaţiile din tricoul ilfovenilor l-au adus în atenţia FCSB, iar Nicolae Dică a spus că tunisianul a fost aproape să semneze.

Totuşi, mutarea a picat, iar Aissa Laidouni a plecat la Ferencvaros, în Ungaria, în schimbul a 600.000 de euro. Din Ungaria, mijlocaşul a ajuns în Bundesliga, la Union Berlin, după ce nemţii au plătit 2,6 milioane de euro în ianuarie 2023.

Nicolae Dică a spus că şi-ar fi dorit să-l folosească pe Laidouni lângă Ovidiu Popescu sau Mihai Pintilii, mijlocaşii defensivi ai FCSB din primul mandat de antrenor al fostului decar al "roş-albaştrilor". "Am fost aproape să-l luăm, când eram eu antrenor la FCSB. Nu ştiu din ce motiv a picat. În primul meu mandat mă refer. Aveam Pintilii, Ovidiu Popescu. Bun jucător, cu mingea la picior face progresie", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Gigi Becali bătuse palma cu Aissa Laidouni în 2019 pentru transferul la FCSB, însă totul a picat după ce patronul "roş-albaştrilor" a refuzat să achite comisioane impresiarilor pentru semnătura mijlocaşului din Tunisia.

Aissa Laidouni a jucat 15 meciuri în acest sezon la Union Berlin, în Bundesliga, şi a livrat 3 pase de gol.

  • 10 - zece milioane de euro este cota de piaţă a lui Aissa Laidouni în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: aissa laidounifcsbtransfernicolae dicaunion berlin 

viewscnt
Articole similare