Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a fost la un pas să transfere titularul de la Real Madrid - Union Berlin! MM Stoica a dezvăluit. ”Mutarea era făcută, dar...” | EXCLUSIV

FCSB a fost la un pas să transfere titularul de la Real Madrid - Union Berlin! MM Stoica a dezvăluit. ”Mutarea era făcută, dar...” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În ultimii ani, Aissa Laidouni este, fără dar şi poate, jucătorul care a avut cea mai importantă ascensiune dintre cei care au trecut prin Superligă.

Tunisianul, adus în România de Voluntari de la echipa secundă a lui Angers în 2018, a avut prestaţii solide în campionatul nostru şi a atras atenţia celor de la Ferencvaros, echipă ce îşi propune an de an prezenţa în grupele competiţiile europene. După trei sezoane petrecute în tricoul celei mai titrate formaţii din Ungaria, Union Berlin i-a plătit lui Ferencvaros 2.600.000 de euro în schimbul lui Laidouni, iar tunisianul a bifat cel mai important transfer al carierei.

Laidouni a fost la un pas de FCSB! Salariul, motivul pentru care a picat mutarea

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a recunoscut că, în urmă cu câţiva ani, Laidouni a fost la un pas să ajungă la vicecampioana României, însă salariul cerut de tunisian a fost mult peste cel pe care conducerea FCSB-ului i l-a propus.

În prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, Laidouni a fost titular în cel mai important meci din cariera sa de fotbalist, pe Santiago Bernabeu, contra lui Real Madrid. Tunisianul va rămâne în istoria lui Union Berlin, deoarece a fost primul meci din istoria nemţilor în grupele Champions League.

”Era făcută (n.r. - mutarea lui Laidouni la FCSB, de la FC Voluntari), dar a cerut un salariu exagerat, s-au cerut nişte sume...”, a spus MM Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Union Berlin a fost învinsă dramatic de Real Madrid în al treilea minut de prelungire, după golul marcate de Jude Bellingham.

Afla mai multe despre: real madridfcsblaidouni 

viewscnt
Articole similare