Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui MM nu i-a venit să creadă ce a sesizat în înregistrarea dintre Kovacs şi Mladenovici! "Cine e Camo, Camo? Ce înseamnă asta, ce e asta?"

Lui MM nu i-a venit să creadă ce a sesizat în înregistrarea dintre Kovacs şi Mladenovici! "Cine e Camo, Camo? Ce înseamnă asta, ce e asta?"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat înregistrarea audio a discuţiei dintre arbitrii de la CFR Cluj - Petrolul, Istvan Kovacs şi Horia Mladenovici.

MM Stoica, revoltat de ce se aude în înregistrarea dintre Kovacs şi Mladenovici

CCA a dezvăluit discuţia dintre centralul Istvan Kovacs şi arbitrul VAR, Horia Mladenovic, în momentul în care cei doi au judecat, printre altele, penalty-ul neacordat Petrolului, conform lui Kyros Vassaras

Oficialul FCSB, MM Stoica, a susţinut că preşedintele CCA a ieşit din nou public pentru a-l absolvi pe Istvan Kovacs de vină. De asemenea, nu l-a iertat pe central pentru felul în care l-a strigat pe Mario Camora, sub forma "Camo", spre deosebire de felul neplăcut în care i-a vorbit lui Florinel Coman. 

"Şi au reluat jocul. Şi exprimarea lui Vassaras spune multe. Articole înşelătoare, misleading, toată lumea e împotriva lui... Vine a doua oară cu o înregistrare tot ca să-l disculpe pe Kovacs. E a doua înregistrare. Kovacs a greşit şi a fost scuzat că VAR nu i-a dat, dar el a greşit, că nu a văzut un fault evident. 

Noi vedem perfect, exact imaginile astea le-au avut şi ei, că sunt imaginile lor. Cred că era mai simplu să spună că nu e henţ. Altceva ce mi-a plăcut mult şi-mi dă speranţe pentru un viitor diferit e dulceaţa cu care se adresează Kovacs lui Camora, cu Camo. <<Camo, Camo nu a fost>>. Cine e Camo, Camo? Ce înseamnă asta? Lui Coman nu i s-a adresat cu Comi, i-a vorbit foarte urât. Camo, Camo sau dispari? Ce e asta?", a declarat MM Stoica, la Orange Sport

Continuă reacţiile după deciziile controversate de la CFR Cluj - Petrolul 

Prezent în platou la Sport Report, Nicolae Dică a sesizat că ordinea în care au fost judecate fazele de cei doi arbitri. 

"Am văzut dialogul şi prima dată analizează contraatacul CFR-ului şi nu penalty-ul Petrolului. O iei cronologic. Ei prima oară au vorbit despre contraatac, că acela se anula până la urmă", a spus fostul antrenor de la FCSB, la Orange Sport. 

De asemenea, Kyros Vassaras a răbufnit şi a avut un mesaj public pentru oamenii din fotbal

Afla mai multe despre: istvan kovacsmm stoicahoria mladenoviciistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare