Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România sau Vestul Sălbatic? Incidente reprobabile la o echipă din Liga 3. Jucătorul l-a bătut măr pe antrenor. ”E satana”. Motivul este incredibil

România sau Vestul Sălbatic? Incidente reprobabile la o echipă din Liga 3. Jucătorul l-a bătut măr pe antrenor. ”E satana”. Motivul este incredibil

Fotbal intern

Comentarii

Ligile inferioare din România continuă să surprindă pe toată lumea, iar de această dată este vorba despre un incident neplăcut. Oficialii lui Sporting Roşiori, formaţia ce evoluează în Seria 6 a Ligii 3, i-au acuzat pe jucători că ar fi ”trântit” pentru pariuri meciul cu Vediţa Coloneşti de pe opt septembrie, pierdută de teleormăneni cu 1-4, iar fotbaliştii au început să dea din casă.

Valentin Neaga, unul dintre cei patru jucători acuzaţi de conducere că nu şi-ar fi apărat corect şansele, a dat cărţile pe faţă şi a povestit un episod de-a dreptul halucinant.

România 2023: Căpitanul l-a bătut până la sânge pe antrenorul cu portarii!

În luna mai a acestui an, Orlando Preda, căpitanul lui Sporting Roşiori, şi-a ieşit din fire şi l-a bătut cu bestialitate pe Eugen Crăciunescu, antrenorul cu portarii al teleormănenilor. După spusele lui Neaga, bătrânul a fost jignit şi lovit în repetate rânduri de Preda. Motivul? O melodia tristă pusă de fotbalist în amintirea tatălui său, care din nefericire a murit. Crăciunescu s-ar fi mirat de piesa care răsuna în boxe, iar Preda şi-a ieşit din minţi în momentul în care a fost întrebat de ce a ales să dea play acelei melodii.

”Florin Cazan şi-a făcut ziua, la final am mai rămas patru-cinci jucători. Tatăl lui Orlando Preda a decedat, iar el a băgat o piesă mai sentimentală să zic aşa, iar antrenorul cu portarii, care a rămas şi el la petrecere, un om deosebit, de treabă, are 65 de ani, cu care ne permitem să facem glume, a spus în felul următor: «Băi, de ce ascultăm piesele astea? Suntem pe locul 2, ne simţim bine, e ziua lui Cazan, de ce ascultăm piesele astea?».

Atunci, când a auzit, Preda… că el e satana, nu pot să îl numesc altfel, e satana! Când a auzit, îmi cer scuze că reproduc exact cum a înjurat, a zis aşa: «Crăciunescule, să-mi bag …. în morţii tăi. Să-mi bag …. de nu te bat». Noi eram de faţă, eu, Mitran, Ciortan, Cazan şi Crăciunescu, eram de faţă. Domnul Crăciunescu i-a zis: «Băi, ce s-a întâmplat? Îmi cer scuze dacă te-am supărat».

Noi am încercat să îl calmăm, a zis că se potoleşte, dar după jumătate de oră iar a început să înjure în ultimul hal. Am stat trei ore, pe ceas, să îl potolim. S-a dus peste nea Eugen, l-a împins, l-a lovit. Într-un final, Cazan a zis că nu se mai bagă. A spus că îl sună pe preşedinte (n.r. – Paul Mara), preşedintele fiind atunci plecat într-un turneu cu prietenii, să joace fotbal.

A aflat ce s-a întâmplat preşedintele după ce i-a spus Cazan, iar apoi Preda l-a bătut pe nea Eugen, i-a dat cu pumnul, i-a dat cu piciorul, l-a dat cu capul de pat. Eu, personal, Neaga Valentin, am stat să strâng sângele până la şase dimineaţa! Eu i-am dat prosop… l-a bătut în ultimul hal, a venit la antrenamente cu ochelari apoi, era umflat, era julit peste tot.

Noi am crezut că Preda va fi dat afară, clar, când tu baţi un antrenor, mai ales că are 65 de ani. Nu ai cum să faci aşa ceva faţă de un om de 65 de ani, poate să te înjure el, să îţi dea el o palmă. Nu ai cum să faci aşa ceva! Preşedintele clubului l-a primit în continuare pe Preda la antrenamente, nu s-a întâmplat nimic”, a spus Valentin Neaga, conform Liga2.ro.

În sezonul trecut, Sporting Roşiori a terminat pe locul trei în play-off-ul Ligii 3, la patru puncte de locul doi, care asigura participarea în barajul pentru promovarea în Liga 2.

 

Afla mai multe despre: sporting roşiori 

viewscnt
Articole similare