Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se cunosc şase echipe calificate în optimile Ligii Campionilor. Celelalte 12 urmează să se afle în ultimele două etape din faza grupelor

Se cunosc şase echipe calificate în optimile Ligii Campionilor. Celelalte 12 urmează să se afle în ultimele două etape din faza grupelor
Comentarii

S-au disputat deja patru din cele şase etape din faza grupelor Ligii Campionilor şi în acest moment se ştiu şase din cele 16 echipe calificate în primăvara europeană a competiţiei.

Se cunosc deja primele şase echipe calificate în optimile de finală

Manchester City, RB Leipzig, Real Madrid, Bayern Munchen, Real Sociedad şi Inter sunt deja calificate în optimile Ligii Campionilor.

Real Madrid nu a avut probleme mari cu Sporting Lisabona, pe care a învins-o cu 3-0, dar madrilenii au avut un înger salvator în portarul Lunin, care a apărat un penalti în minutul 6, la execuţia lui Alvaro Djalo. Real a câştigat şi s-a calificat pentru primăvara Ligii Campionilor, conducînd cu 12 puncte în grupa C.

Bayern Munchen a reuşit şi ea calificarea în primăvară, după un 2-1 cu Galatasaray. Harry Kane şi-a dovedit încă odată calităţile de golgeter, cu o dublă. şi bavarezii au 12 puncte din patru meciuri în grupa A.

Real Sociedad şi Inter s-au calificat în optimi. Spaniolii au trecut de Benfica, scor 3-1, în timp ce italienii s-au impus pe terenul lui RB Salzburg (1-0).

Marţi, Manchester City şi Leipzig au obţinut biletele pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor, fiind primele echipe care merg mai departe în actualul sezon.

Afla mai multe despre: champions leagueprimavara europeana 

viewscnt
Articole similare