Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă de play-off are ”uşa închisă” în drumul spre Europa. ”Nu putem juca în cupele europene”

O echipă de play-off are ”uşa închisă” în drumul spre Europa. ”Nu putem juca în cupele europene”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt este una dintre surprizele plăcute ale Superligii. Sibienii sunt o adevărată sperietoare de granzi şi traversează o perioadă foarte bună în campionat.

Echipa lui Marius Măldărăşanu este pe locul patru după un tur de campionat şi şi-a anunţat intenţia de a intra în play-off, însă ardelenii nu vor putea evolua în cupele europene, chiar dacă vor obţine sportiv acest drept.

Hermannstadt nu are dreptul de a evolua în cupele europene

Clubul a intrat în insolvenţă în insolvenţă din septembrie 2021, an în care sibienii au retrogradat în Liga 2, şi vor putea scăpa de acest impediment abia în vara lui 2025.

"Suntem stabili din punct de vedere financiar. În momentul de faţă, da, suntem în insolvenţă. Avem un plan de care trebuie să ne ţinemcont , un plan aprobat. Ne dorim să facem performanţă. Acum ne gândim la obiective măreţe chiar dacă nu putem juca în cupele europene. Ştim că o echipă aflată în insolvenţă nu are dreptul să joace în cupele europene, însă ne gândim să fim în primele 6 echipe ale campionatului.

După realizările din ultimul an merită să ne gândim la acest aspect. Cred că putem realiza acest obiectiv, însă, în momentul de faţă, e mult prea devreme să discutăm despre ieşirea din insolvenţă", a spus preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Farul.

Afla mai multe despre: superligăhermannstadtdani coman 

viewscnt
Articole similare