Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani cere Rayo Vallecano pentru Andrei Raţiu, dorit de Fiorentina

Câţi bani cere Rayo Vallecano pentru Andrei Raţiu, dorit de Fiorentina

Fotbal

Comentarii

Se confirmă informaţiile apărute în ultimele zile: Fiorentina este interesată de internaţionalul român Andrei Raţiu (24 de ani), de la Rayo Vallecano.

Jurnaliştii italieni (Gazzetta Dello Sport) şi spanioli (Todo Fichajes) au anunţat că Fiorentina se află în căutarea unui fundaş dreapta, iar fotbalistul român Andrei Raţiu pare să fie primul pe lista formaţiei ”Viola”.

Andrei Raţiu, dorit la Fiorentina

Andrei Raţiu este unul dintre jucătorii care s-au remarcat cel mai mult la Rayo Vallecano, în acest sezon.

Cu siguranţă, meciul contra celor de la Real Madrid, terminat la egalitate, 0-0, în care l-a ţinut perfect pe starul brazilianul Vinicius Junior, a fost unul de înaltă referinţă.

De asemenea, Andrei Raţiu a făcut meciuri foarte bune şi în tricoul echipei naţionale a României şi va fi prezent - dacă va fi sănătos - la EURO 2024.

Brazilianul Dodo s-a accidentat, dar Fiorentina a rămas cu un singur fundaş dreapta de încredere: italianul de origine nigeriană Michael Kayode. Aşadar, italienii ar putea face o ofertă pentru Andrei Raţiu încă din această iarnă, când lotul este descoperit.

Spaniolii anunţă că Rayo Vallecano nu va dori să renunţe prea uşor la fotbalistul român, mai ales în iarnă, când echipele se despart foarte greu de jucători.

Rayo nu se descurcă prea bine în La Liga, cu cinci meciuri consecutive fără victorie - pe locul 11, cu 20 de puncte, iar Francisco Rodriguez este tentat să ceară întăriri, nu să cedeze jucători importanţi.

Cu toate acestea, ibericii anunţă că Rayo Vallecano vrea să se despartă de jucătorul român doar în schimbul a 8.000.000 de euro.

Motivul? Andrei Raţiu este deţinut în co-proprietate de Villarreal, iar jumătate de sumă va pleca spre ”Submarinul Galben”.

  • Andrei Raţiu s-a accidentat, marţi seară, în partida pe care Rayo Vallecano a pierdut-o, acasă, contra celor de la Valencia, scor 0-1.
  • Fotbalistul român a acuzat dureri musculare şi a fost scos din teren în minutul 80.

Afla mai multe despre: fiorentinaandrei ratiuvallecano 

viewscnt
Articole similare