Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Constantin Gâlcă, după debutul fulminant pe banca Universităţii Craiova: ”Asta este important pentru mine”

Ce a declarat Constantin Gâlcă, după debutul fulminant pe banca Universităţii Craiova: ”Asta este important pentru mine”

Superliga

Comentarii

La debutul lui Constatin Gâlcă pe banca Universităţii Craiova, alb-albaştrii s-au impus pe terenul lui Sepsi, scor 3-1, şi au urcat pe locul doi în Superligă, cu 34 de puncte, două mai multe decât Farul.

Constantin Gâlcă a preferat să rămână rezervat în declaraţii, deşi echipa sa a obţinut o victorie categorică. Fostul tehnician de la FCSB s-a declarat mulţumit per ansamblu, însă a remarcat în mod deosebit atitudinea jucătorilor săi.

Gâlcă a apreciat felul în care jucătorii de profil ofensiv au făcut un efort suplimentar în partida cu Sepsi, pentru a putea ajuta faza defensivă.

Ce a declarat Constantin Gâlcă după Sepsi - Universitatea Craiova 1-3

”Este meritul jucătorilor, pentru că au înţeles foarte bine ce avem de făcut. Pentru început, echipa mi-a plăcut foarte mult.

Au avut atitudine, s-au ajutat foarte mult, au vorbit tot timpul, iar pentru mine este foarte important.

(n.r. despre accidentarea lui Koljic) Din câte ştiu, Koljic simte ceva, însă nimic mai mult. Sunt optimist pentru că am câştigat astăzi, însă meciurile vor fi diferite şi trebuie să ne adaptăm la tot, să fim mai inteligenţi în joc. În fiecare meci se schimbă partitura.

Cel puţin pe termen scurt trebuie să menţinem atitudinea, să fim constanţi, să participăm cât mai mulţi la faza de apărare pentru că este important pentru echipă”, a spus Constantin Gâlcă, după Sepsi - Universitatea Craiova 1-3.

Afla mai multe despre: universitatea craiovasuperligacosntantin gâlcăsepsi 

viewscnt
Articole similare