Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Maxim, erou pentru Gaziantep în lupta din subsolul clasamentului, în Turcia. Gol şi assist pentru fostul "decar" al naţionalei

Alexandru Maxim, erou pentru Gaziantep în lupta din subsolul clasamentului, în Turcia. Gol şi assist pentru fostul "decar" al naţionalei

Stranieri

Comentarii

Alex Maxim a fost instrumental în victoria echipei sale, Gaziantep, în faţa celor de la Kasimpasa, meci al etapei a 33-a din Super Lig, prima ligă din Turcia.

Fostul jucător al celor de la Stuttgart a fost omul meciului în Gaziantep - Kasimpasa, un meci crucial pentru formaţia antrenată în acest sezon de Marius Şumudică. Gaziantep a ridicat capul în afara zonei de retrogradare, după trei înfrângeri consecutive, sub comanda noului antrenor, Selcuk Inan, fost mijlocaş al celor de la Galatasaray.

Alex Maxim, one man show pentru echipa sa, în Turcia

Maxim a înscris un gol superb din lovitură liber, dar a oferit şi pasa decisivă la golul lui Kizildag. Pe teren s-au aflat şi Florin Niţă, Denis Drăguş şi Deian Sorescu. Drăguş a fost schimbat în minutul 90+1 al partidei.

Gaziantep le-a depăşit în clasament pe Karagumruk şi Hatayspor, echipe care se află în prezent pe locuri direct retrogradabile. În următoarea etapă, Gaziantep se deplasează pe terenul celor de la Trabzonspor, echipă implicată la lupta pentru locurile care duc în cupele europene. Echipa din Trabzon este pe locul trei, poziţie care îi conferă calificarea în grupele UEFA Europa League.

Gaziantep mai are cinci meciuri rămase în actuala stagiune, printre care şi trei partide de foc împotriva vecinelor de clasament, Hatayspor, Karagumruk şi Pendikspor, echipe pe care este obligată să le învingă, pentru a se menţine în Super Lig.

Afla mai multe despre: alexandru maximgaziantepkasimpasaturcia 

viewscnt
Articole similare