Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telefonul lui Dorinel Munteanu ”s-a înroşit” după ce Oţelul s-a calificat în finala Cupei: ”Sper să se concretizeze.” Cine l-a apelat pe antrenorul momentului din România

Telefonul lui Dorinel Munteanu ”s-a înroşit” după ce Oţelul s-a calificat în finala Cupei: ”Sper să se concretizeze.” Cine l-a apelat pe antrenorul momentului din România

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu a tras concluziile după ce Oţelul s-a salvat matematic de la retrogradarea directă, graţie succesului de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 1-0.

”Neamţul” şi-a felicitat jucătorii şi a dezvăluit că a mai mulţi oameni de afaceri au răspuns apelului pe care l-a făcut după meciul din Cupă de joi.

Deşi deocamdată  nu este nimic oficial, este de aşteptat ca echipa să beneficieze din sezonul următor de un buget mai mare decât cel din stagiune actuală, datorită sponsorilor care ar urma să investească, după rezultatele excepţionale înregistrate de nou-promovată.

Veştile bune se ţin lanţ de Oţelul! Ce a declarat Dorinel Munteanu după victoria cu ”U” Cluj

”Nu pot să fiu decât bucuros. Felicit echipa pentru că am avut un program infernal. Ne aşteaptă două meciuri într-o săptămână.

În meciul de joi ne-au pus mult mai multe probleme. Am câştigat meritat. Sper să continuăm seria de rezultate pozitive. Merg pe continuitate. M-am gândit de dimineaţă să fac mai multe schimbări, dar am zis să merg pe continuitate.

Le-am zis clar că le mai dau o şansă celor care au făcut o partidă slabă joi, să îmi demonstreze că merită. A fost o discuţie mai bărbătească în vestiar.

Mă bucur că am luat cele trei puncte. Jocul a fost exact din punct de vedere tactic şi asta ne-a făcut să câştigăm. Maciel este un jucător bun, important pentru echipa noastră. A marcat golul victoriei, dar toată echipa a fost foarte bună. 

Am avut ceva semnale. Toată lumea a fost bucuroasă de calificarea în finala Cupei României. Azi am jucat în campionat. Din punct de vedere financiar, nu se poate întâmpla de pe o zi pe alta.

Am primit mai multe telefoane. Sper să se concretizeze aceste telefoane. Am spus că dacă voi avea un buget care să îmi permită, mă voi gândi mai departe”, a spus Dorinel Munteanu, după Oţelul - Universitatea Cluj 1-0.

Afla mai multe despre: superligaoţeluluniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare