Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Boloni o scoate pe Metz din "zona roşie" din Ligue 1! Victorie uriaşă în subsolul clasamentului pentru antrenorul român

Laszlo Boloni o scoate pe Metz din "zona roşie" din Ligue 1! Victorie uriaşă în subsolul clasamentului pentru antrenorul român

Ligue 1

Comentarii

Echipa franceză Metz, antrenată de tehnicianul român Laszlo Bölöni, a învins duminică, în deplasare, scor 1-0, formaţia Le Havre, în etapa a 30-a din Ligue 1.

Metz avea mare nevoie de o victorie în partida crucială cu Le Havre. Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 46, când Georges Mikautadze a şutat cu stângul şi l-a învins pe portarul Desmas.

Astfel, echipa antrenată de Ladislau Boloni s-a impus cu 1-0 şi a trecut peste Le Havre în clasament şi au urcat pe locul 15, cu 29 de puncte. Le Havre este pe locul 16, cu 28 de puncte. Metz a reuşit să urce pe o poziţie în afara zonei retrogradării.

Ladislau Boloni şi Metz, evadează din "zona roşie"

Formaţia din nordul Franţei primeşte vizita celor de la Lille în etapa viitoare, într-un alt meci important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Contracandidatele celor de la Metz la salvarea de la retrogradare, Le Havre şi Lorient, vor avea parte de două meciuri dificile, în următoarea perioadă. Lorient o înfruntă pe PSG, în etapa a 30-a, pe teren propriu.

Le Havre se deplasează pe Parc de Princes, în etapa a 31-a, pentru un meci cu PSG. Echipa lui Luis Enrique este aproape de un nou titlu de campioană, în Ligue 1.

Afla mai multe despre: ligue 1ladislau bolonilaszlo bolonimetzle havre 

viewscnt
Articole similare