adplus-dvertising
You are here:

Ce a făcut pentru club n-a contat. O altă vedetă, exclusă de Gigi Becali de la FCSB. "Patronul nu doreşte să mai fiu în echipă". A rupt tăcerea şi s-a gândit la Keşeru | EXCLUSIV

Ce a făcut pentru club n-a contat. O altă vedetă, exclusă de Gigi Becali de la FCSB. "Patronul nu doreşte să mai fiu în echipă". A rupt tăcerea şi s-a gândit la Keşeru | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nici măcar numele sau performanţele de la FCSB nu mai contează atunci când finanţatorul Gigi Becali dictează la echipă. Cazul lui Claudiu Keşeru, tras pe linie moartă la echipă, deşi a fost aproape de plecare, nu e singular. De-a lungul timpului, omului de afaceri a procedat la fel şi în privinţa altei vedete.

Cum a fost anunţată o vedetă de la FCSB că nu mai are loc în echipă: "Fac 32 de ani, mai vreau să joc"

În ultimii ani, Gigi Becali a făcut o încercare de a nu se implica la echipă şi strategia a funcţionat temporar, cu Edi Iordănescu pe banca tehnică. Antrenorul a plecat dezamăgit de la ocupanta locului secund din Liga 1, iar finanţatorul a anunţat că revine în forţă şi că va lua toate deciziile. Totuşi, Toni Petrea are libertatea de a decide anumite aspecte, atât timp cât rezultatele vor fi cele dorite. 

Totuşi, tehnicianul n-a mai avut ce face în cazul lui Claudiu Keşeru. Gigi Becali l-a anunţat că nu va mai juca, deşi a rămas la FCSB, întrucât deja a evoluat pentru două cluburi în acest sezon şi nu ar mai fi avut dreptul de a fi legitimat la al treilea. 

Momentul a fost comentat şi de Nicolae Dică, fosta vedetă a FCSB-ului care a fost pe teren la trofeele cucerite de echipă şi la performanţele din Europa. În 2011, când a revenit la FCSB de la Catania, Gigi Becali l-a condamnat. 

"În situaţia în care este Keşeru acum am fost eu în 2011, când m-am întors, dar nu situaţia în care eu să nu pot să joc la un alt club. M-am întors în iarnă, am jucat câteva meciuri, am dat puţine goluri şi după un meci cu Braşov m-am trezit că mi s-a transmis că patronul nu doreşte să mai fiu în echipă. Antrenor era nea Sorin Cârţu. A venit la mine şi mi-a spus <<Mai sunt vreo două luni de zile, ce faci? Uite, mi s-a transmis că asta e, dacă vrei poţi să nu mai vii>>. Şi i-am zis <<Nea Sorine, eu vreau să mai joc fotbal>>. Aveam 31 şi jumătate de ani <<Fac 32 de ani, mai vreau să joc. O să rămân cu echipa, o să mă antrenez 100%, îmi văd de treaba mea până în vară>>. 

Au trecut vreo două, trei săptămâni şi mă antrenam normal, 100%, mă antrenăm bine şi m-am trezit într-o seară, echipa intrase în cantonament, cu un telefon. Era Caramarin secund şi mi-a zis <<Trebuie să vii în cantonament>>. M-am dus la nea Sorin în birou şi mi-a zis <<Vezi că mâine joci titular>>. Prima dată m-a întrebat <<Poţi să joci? Vrei să joci?>>. Şi i-am spus că normal. A venit meciul a doua zi şi am dat două goluri", a declarat expertul Telekom Sport, Nicolae Dică. 

Antrenorul a comentat şi afirmaţia lui Mihai Stoica, cel care a dezvăluit că atacantul Claudiu Keşeru va mai avea şanse, dacă se va antrena bine

"Lucrurile se pot schimba dacă el (n.r. - Claudiu Keşeru) se antrenează bine şi echipa va avea nevoie de el. Cu siguranţă antrenorul şi MM vor reuşi să discute cu patronul echipei (n.r. - Gigi Becali), să-i spună <<Avem nevoie de Keşeru, trebuie să-l băgăm>>", a mai spus Nicolae Dică. 

Nicolae Dică a rămas în relaţii bune cu Gigi Becali, în cele din urmă, şi a antrenat echipa din Berceni între 2017 şi 2018. El a mai fost dorit în două rânduri, dar nu a putut pleca din staff-ul naţionalei României. 

  • 172 de meciuri, 68 de goluri şi 19 pase decisive sunt cifrele lui Nicolae Dică la FCSB ca jucător. 

 

viewscnt
Articole similare