Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce-ar fi ales Şucu: 200.000 de € sau victoria cu FCSB?”. Mutarea derby-ului Rapid-FCSB pe Arena Naţională, o alegere greşită? | EXCLUSIV

”Ce-ar fi ales Şucu: 200.000 de € sau victoria cu FCSB?”. Mutarea derby-ului Rapid-FCSB pe Arena Naţională, o alegere greşită? | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

După lungi discuţii, şefii celor de la Rapid au decis, într-un final, ca derby-ul cu FCSB, programat săptămâna viitoare, în ultima etapă a sezonului regulat, să se dispute pe Arena Naţională.

Iniţial, rapidiştii au decis ca meciul cu FCSB să se joace pe Arena Naţională. Apoi, după un alt set de discuţii, s-a stabilit că ar fi mai bine, totuşi, ca partida să se dispute acasă, în Giuleşti, pentru o presiune suplimentară asupra adversarilor.

La câteva zile distanţă, însă, s-a revenit asupra modificării, iar decizia finală a fost: Arena Naţională. Rapidiştii au motivat faptul că există o cerere uriaşă de bilete şi ar putea avea în tribune, la derby, aproximativ 40.000 de suporteri de partea lor.

  • Dacă ar fi ales ca meciul să se joace în Giuleşti, rapidiştii ar fi putut primi pe arenă puţin peste 10.000 de suporteri.

Basarab Panduru nu vede cu ochi buni mutarea derby-ului pe Arena Naţională

Prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru consideră că şefii Rapidului au greşit când au decis să mute meciul pe Arena Naţională.

”Pandi” este de părere că nu trebuia luat deloc în calcul factorul financiar, de câteva sute de mii de euro, ci doar cel sportiv. Aşadar, un meci pe Giuleşti ar fi fost mai greu pentru FCSB, din cauza presiunii tribunelor.


Ovidiu Herea: ”Cred că le-ar fi fost mai bine pe Giuleşti, ca atmosferă. Având în vedere că a fost o cerere foarte mare de bilete din partea suporterilor rapidişti, au vrut să-i împace pe toţi şi d-asta au ales să meargă pe Arena Naţională. Cu siguranţă că le-ar fi fost mai bine pe Giuleşti”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Cred că e şi o diferenţă de 150.000-200.000 de euro...

Basarb Panduru: ”Eu cred că, în situaţia asta, ai fi vrut să câştigi meciul. La ce te-ar fi ajutat 200.000 de euro? Dar te ajută o victorie, probabil. Ce-ar fi zis Şucu în această situaţie: 200.000 de euro domnule Şucu sau victoria?. Victorie zic şi eu, după părerea mea. Bani mai mulţi, dar era mai bine în Giuleşti”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Nu mi se pare de neglijat o sumă de 200.000 de euro. În fotbalul românesc, această sumă înseamnă ceva”.

Basarab Panduru: ”Tu, în anul în care vrei să câştigi titlul, te mai uiţi la 200.000 de euro? Ai cheltuit 5.000.000 de euro şi te mai uiţi la 200.000 de euro? Cu ce mă ajută? Nu-s mai mulţi, că n-ai de unde.  Au găsit frumos soluţia: 40.000 de oameni vor bilete, ce să facem. Îţi dai seama că dacă pierd meciul vom discuta despre asta, unde era mai bine. Dar acolo, pe Giuleşti, era mult mai bine”.

Afla mai multe despre: basarab pandurudan sucurapid-fcsbarena nationala 

viewscnt
Articole similare