Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce au crezut cei prezenţi în bazinul Giuleşti cu câteva momente înainte de decesul dinamovistului Andrei Drăghici: ”Oamenii s-au gândit că stă la pomană”

Ce au crezut cei prezenţi în bazinul Giuleşti cu câteva momente înainte de decesul dinamovistului Andrei Drăghici: ”Oamenii s-au gândit că stă la pomană”

Sporturi

Comentarii

Clubul Dinamo a anunţat, sâmbătă, că un sportiv de la echipa de polo a murit, în timpul unui meci cu Rapid.

Ce au crezut cei prezenţi în bazinul Giuleşti despre decesul dinamovistului Andrei Drăghici: ”Oamenii s-au gândit că stă la pomană”

În timpul jocului disputat în bazinul din Giuleşti, tânărului sportiv i s-a făcut rău. Acesta a ieşit la marginea bazinului şi s-a aşezat pe scaun, însă nu a mai putut fi salvat.

După ce preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, Ionuţ Popa, a transmis un mesaj cu privire la cele întâmplate, şi preşedintele Clubului Sportiv Rapid, Valentina Caciureac, a vorbit despre tragedia ce a avut loc astăzi în sportul românesc.

”Eu nu eram la bazin, ci în stadion pentru ultimele pregătiri în ceea ce priveşte inaugurarea. Am fost şi eu informată. Când am ajuns acolo, copilul era deja la marginea bazinului, resuscitat. Erau atât salvarea noastră, cât şi două maşini de SMURD.

Noi, la toate meciurile de acasă, avem maşină de salvare. Atât la sală, cât şi la bazin. Ei au acordat primul ajutor, după ce a fost scos din apă. Şi-a revenit, cu masca de oxigen şi defibrilatorul care i-au fost aplicate. Când au venit cei de la SMURD, a intrat din nou în stare de şoc şi nu şi-a mai revenit.

Au făcut două proceduri de resuscitare, în jur de o oră. Din ce-am înţeles, el a rămas în apă, în timp ce colegii lui erau în atac. Oamenii s-au gândit că „stă la pomană” cum se zice la noi.

Totuşi, când au văzut că dă din mâini, la început s-a crezut că e un cârcel. Mai apoi, l-a scos portarul nostru din apă. În bazin a făcut acest stop, pentru că a înghiţit foarte multă apă. L-au scos pe margine, l-au resuscitat, a vomitat foarte multă apă şi puţină mâncare şi a făcut din nou stop cardio-respirator.

E o tragedie. Eu sunt în stare de şoc şi acum. Nici nu avea 24 de ani!”, a declarat Valentina Caciureac, preşedinte CS Rapid, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: polodinamorapid 

viewscnt
Articole similare