Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce au spus jucătorii lui Croitoru după FC Botoşani - Academica Clinceni 2-1! "De cinci etape nu am mai câştigat!"

Ce au spus jucătorii lui Croitoru după FC Botoşani - Academica Clinceni 2-1! "De cinci etape nu am mai câştigat!"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani s-a impus pe teren propriu, în faţa Academicii Clinceni, scor 2-1, într-un meci al etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Moldovenii au deschis scorul în minutul 39 prin Fili, care a punctat din interiorul careului. Clinceni a egalată prin fostul jucător de la FCSB, Raul Rusescu, în minutul 55, din lovitură de la 11 metri. În minutul 64, Fili s-a descurcat bine în careu şi a făcut dubla. S-a terminat 2-1, iar Botoşani a urcat pe locul 4, cu 25 de puncte. 

După meci, eroul botoşănenilor, Fili, a declarat că echipa are ca obiectiv locul 4. 

"A fost un meci dificil pentru noi, dar am dat totul şi sunt foarte fericit pentru cele două goluri şi pentru rezultat, pentru victorie. Locul 4 e obiectivul nostru, facem treabă bună şi după vedem", a spus Fili după meci. 

Enriko Papa a vorbit şi el tot despre obiectivul pe care îl are echipa finanţată de Valeriu Iftime. 

"E o victorie importantă pentru noi, pentru moral. De cinci etape nu am mai câştigat.Eu cred că valoric putem să rămânem pe locul 4, dar trebuie să jucăm. Poţi să ai jucători buni, dar să nu prinzi locul 4", a spus Enriko Papa.

Etapa următoare, FC Botoşani va juca în deplasarea de la CFR Cluj. Academica Clinceni va merge la Sf. Gheorghe pentru meciul contra lui Sepsi. 

Afla mai multe despre: fc botosani 

viewscnt
Articole similare