You are here:

Ce condiţie specială a pus Nadia Comăneci pentru a-i da medalia ei Sabrinei Voinea. Asta o va obliga să rămână în gimnastică | EXCLUSIV

Ce condiţie specială a pus Nadia Comăneci pentru a-i da medalia ei Sabrinei Voinea. Asta o va obliga să rămână în gimnastică | EXCLUSIV

Jocurile olimpice

Comentarii

Nadia Comăneci vrea să-i dea medalia ei de bronz obţinută la Montreal Sabrinei Voinea, dar are o condiţie specială.

În ce condiţii îi acordă Nadia Comăneci medalia ei de bronz Sabrinei Voinea

Într-un dialog cu Orange Sport, „Zeiţa de la Montreal” a recunoscut că este dispusă să-i ofere Sabrinei Voinea medalia ei de bronz, dar cu o condiţie specială. Nadia Comăneci vrea ca Sabrina să-i returneze medalia în momentul în care tânăra gimnastă din Constanţa va reuşi să obţină şi ea o medalie.

Astfel, Sabrina Voinea va fi obligată să continue în gimnastică, deşi supărarea cauzată de nedreptatea de la Paris a fost una foarte mare.

„Da, se ştie declaraţia pe care am făcut-o. Îi ofer această medalie Sabrinei pentru că o merită din plin ca o recompensă morală, dar cu promisiunea ca atunci când îşi va câştiga propria ei medalie, să mi-o returneze pe a mea”, a declarat Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Chiar dacă Sabrina Voinea nu a reuşit să obţină medalie la Jocurile Olimpice, sportiva are un merit uriaş în calificarea echipei României la concursul de la Paris, rezultatele ei fiind definitorii.

Lupta Sabrinei trebuie să continue şi după această ediţie a Jocurilor Olimpice, mai ales că cei de la TAS nu au analizat partea tehnică, acolo unde Sabrina era îndreptăţită să primească un punctaj mai mare, ci doar partea procedurală.

Material scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: nadia comanecijocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare