Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce construia FCSB în cantonamentul din Berceni. Gigi Becali s-a enervat şi a oprit lucrările: ”Eu sunt idiot să dau banii mei?”

Ce construia FCSB în cantonamentul din Berceni. Gigi Becali s-a enervat şi a oprit lucrările: ”Eu sunt idiot să dau banii mei?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis să taie din cheltuielile echipei după ce FCSB a făcut doar 1-1 la Mioveni.

FCSB a plecat cu doar un punct de la Mioveni şi CFR Cluj, prin victoria cu 2-1 în faţa Rapidului, s-a distanţa la 8 puncte în fruntea clasamentului.

Situaţia l-a enervat pe Gigi Becali, care a anunţat din nou că taie din cheltuiele echipei. Patronul FCSB a luat deja o primă decizie în acest sens.

Investiţie în cantonamentul FCSB-ului din Berceni. Becali a decis să nu mai dea bani

În ultimul an, Gigi Becali a susţinut de mai multe ori că nu mai este dispus să cheltuie bani în fotbal. Egalul cu CS Mioveni l-a enervat şi mai rău pe Gigi Becali.

Patronul FCSB a dezvăluit că a tăiat deja finanţarea pentru amenajarea a două terenuri de antrenament, care se construiau în cantonamentul din Berceni.

Aceste terenuri făceau parte din planurile pentru dezvoltarea academiei FCSB, care este una dintre cele mai performante din România.

În ciuda acestui fapt, Gigi Becali susţine că va reduce investiţiile în academiei clubului. În plus, dacă FCSB nu va prinde în sezonul viitor grupele cupelor europene, va tăia drastic şi din cheltuielile de la echipa mare:

”La un moment dat, nu vreau să critic pe alţii, am oprit deja investiţia la academie, că făceau două terenuri. Până în vară, dacă nu ne calificăm în nicio competiţie europeană, încep să tai din academie, din jucători.

Eu v-am spus. Deja acum se apropie de 4-5 milioane de euro bugetul, mai am de luat vreo 3 milioane de euro de le Moruţan. Eu nu accept să bag bani la fotbal. Au trecut vremurile cu slava deşeartă, că vreau să am glorie şi să fiu faimos.

Să dai banii tăi, e cea mai mare prostie. Pot să dea banii comunităţile locale, cum fac în Spania, că vor să facă fotbal. Dar eu sunt idiot să dau banii mei? Dacă se autosuţine echipa, iar nu o ţin. De ce să muncesc? Muncesc gratis?

Dacă nu am perspectivă să câştig bani, activitatea asta nu mă interesează. Pe mine nu mă interesează fotbalul, nu m-a interesat niciodată fotbalul”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Cei mai importanţi jucători din lotul FCSB-ului care provin de la academie: Octavian Popescu, Ovidiu Perianu, Sorin Şerban, Alexandru Musi.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare