Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce e!? Doamne, Maica Domnului!". Bogdan Cosmescu s-a crucit în direct când a auzit ce s-a spus despre FCSB. Replică savuroasă pentru MM Stoica: "Bravo, mă" | EXCLUSIV

"Ce e!? Doamne, Maica Domnului!". Bogdan Cosmescu s-a crucit în direct când a auzit ce s-a spus despre FCSB. Replică savuroasă pentru MM Stoica: "Bravo, mă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Bogdan Cosmescu a oferit o reacţie savuroasă în momentul când a auzit că FCSB e ca şi trecută de bulgarii de la ŢSKA 1948 Sofia în turul 2 preliminar din Conference League. Mihai Stoica, prezent în studio, i-a dat dreptate.

Moderatorul Cosmin Băleanu a expus ideea că FCSB e favorită certă şi e ca şi calificată din dubla cu ŢSKA 1948 Sofia. Bogdan Cosmescu l-a contrazis imediat şi s-a crucit, în direct la Orange Sport, când a auzit ce s-a spus despre "roş-albaştri".

Bogdan Cosmescu s-a crucit în direct la Orange Sport: "Doamne, Maica Domnului!"

A urmat apoi un dialog cu Mihai Stoica, în care preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB i-a dat dreptate comentatorului Orange Sport.

Bogdan Cosmescu: Ce e, bifat!? Doamne, Maica Domnului. Băi, Cosmine! I-a bătut pe Levski
Mihai Stoica: Orice se poate întâmpla în fotbal, eu am vorbit de Nordsjaelland, dar în mod normal trebuia să spun 'Nu vorbesc de Nordsjaelland'. Avem meci cu ŢSKA.
Bogdan Cosmescu: Cât are FCSB cotă? Acolo te lămureşti.
Bogdan Cosmescu: E mică? Atunci înseamnă că sunt mari favoriţi. Bravo, mă, sunteţi calificaţi!
Mihai Stoica: Nu suntem favoriţi, nu se pune problema.

Meciul FCSB - ŢSKA 1948 Sofia se joacă miercuri, 26 iulie, în prima manşă a turului doi preliminar din Conference League.

În partida din Bulgaria, FCSB nu se va putea baza pe Damjan Djokovic, mijlocaş suspendat după ce a văzut cartonaşul roşu în ultimul meci european jucat la CFR Cluj, cu elveţienii de la Young Boys Berna.

Afla mai multe despre: fcsbbogdan cosmescumihai stoicaconference league 

viewscnt
Articole similare