Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce fel de antrenor recomandă Andrei Vochin la FCSB: ”Cred că numărul golurilor ar fi mai mare”. EXCLUSIV

Ce fel de antrenor recomandă Andrei Vochin la FCSB: ”Cred că numărul golurilor ar fi mai mare”. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrei Vochin propune un anumit tip de antrenor la FCSB care ar reuşi să aducă echipei mai multă organizare la fazele fixe.

Mihai Stoica a anunţat la Orange Sport că la FCSB vor exista antrenori specializaţi pentru fiecare compartiment în parte: pentru apărare, pentru mijloc şi pentru atac.

În aceeşi idee, Andrei Vochin le face o propunere celor de la FCSB: să angajeze un antrenor specializat pe faze fixe.

Andrei Vochin crede că un antrenor de faze fixe ar rezolva multe probleme la FCSB

În acest moment, FCSB are cea mai bună medie de înălţime din campionat (184,65 cm), peste CFR Cluj (184,09 cm).

Cu toate acestea, vicecampioana României a avut multe probleme la fazele fixe defensive. Andrei Vochin vine cu o propunere care ar putea rezolva această problemă.

Deţinător de licenţă PRO, Andrei Vochin susţine că cei de la FCSB ar trebui să ia în calcul să aducă un antrenor specializat pe faze fixe.

Vochin este de părere că aşa ar ajunge să marcheze mult mai multe goluri din faze fixe şi ar fi mai organizaţi în defensivă la loviturile libere:

”La FCSB, dacă tot se vorbeşte despre un antrenor specializat în ceva, eu aş fi adus un antrenor specializat în faze fixe. Zenga, de exemplu, când a venit la Steaua (n.r. FCSB), în 2003... 2004, nu mai ţin minte... a venit cu un om care era specialist în faze fixe. Şi lucrurile au mers bine.

Dar de ce spun că specialist în faze fixe? Pentru că FCSB are în momentul ăsta în lot - probabil că este lotul cu cea mai bună medie de înălţime din România, la bătaie cu CFR Cluj - foarte mulţi jucători care au această apetenţă pe fazele fixe ofensive să marcheze: cei doi fundaşi centrali, atacantul central, mijlocaşul central - Edjouma.

Au executaţi foarte buni: şi Tavi Popescu, şi Darius Olaru, şi Coman - când joacă, şi Cordea. Şi atunci cred că, dacă ar fi un specialist pe aşa ceva, cred că numărul golurilor marcate în fazele fixe ofensive ar fi mai mare.

După cum cred că... nu, aici sunt sigur, că dacă ar avea (n.r. un antrenor de faze fixe), la fazele fixe defensive ar sta mult mai bine”, a comentat Andrei Vochin la Orange Sport.

Afla mai multe despre: vochin 

viewscnt
Articole similare