Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, ofertă de 500.000 €. Transferul s-a făcut: a semnat şi a fost prezentat

Becali, ofertă de 500.000 €. Transferul s-a făcut: a semnat şi a fost prezentat

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Işfan (22 de ani) de la FC Argeş, înainte ca jucătorul să se transfere la U Craiova. Mihai Rotaru a plătit mai mult decât Gigi Becali, astfel că echipa din Trivale l-a trimis în Bănie.

Alexandru Işfan a semnat şi a fost prezentat oficial la Craiova. Echipa lui Mihai Rotaru a câştigat lupta cu Gigi Becali şi FCSB pentru transferul jucătorului, după o ofertă de 500.000 de euro venită din partea "roş-albaştrilor".

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Işfan înainte de mutarea la Craiova

Înaintea transferului lui Alexandru Işfan la U Craiova, FCSB l-a dorit şi chiar a făcut o ofertă pentru jucătorul trecut pe la CS Mioveni şi FC Argeş. Potrivit playsport.ro, Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Işfan pentru FCSB, însă în cele din urmă oferta a fost refuzată.

Viorel Tudose, unul dintre oamenii care bagă bani la FC Argeş, a dezvăluit că a înainte de a ajunge la Craiova, FCSB a oferit 500.000 de euro pentru transferul lui Işfan. Totuşi, mutarea la Bucureşti a picat şi, conform sursei citate, jucătorul a ajuns la Craiova pentru 650.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer.

„Am spus despre Alexandru Isfan este netrasferabil, însă poate pleca pentru o suma corectă. Au existat multe zvonuri în legătură cu el. Oferte, însă, nu au fost decât două. De la FCSB, care ne-a transmis că-l vrea pentru 500.000 euro şi acum, de la Universitatea Craiova, când ne-am şi înţeles, pentru 650.000 euro şi 20% dintr-un eventual transfer. Iniţial au oferit mai puţin, însă la această sumă s-a ajuns. Nu are rost să ne ascundem, acestea sunt banii şi fanii trebuie să le ştie, suntem transparenţi, chiar eu am negociat”, a spus Viorel Tudose, patronul Getica 95, conform playsport.ro.

Alexandru Işfan a marcat patru goluri şi a livrat patru pase de gol în 23 de meciuri jucate în actualul sezon la FC Argeş, în toate competiţiile.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Işfan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali oferta transfer alexandru isfangigi becali oferta alexandru isfanfcsb oferta alexandru isfanisfan oferta fcsbisfan oferta gigi becali 

viewscnt
Articole similare