Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gigi a fost interesat de el”, dar l-a luat pe Miculescu. Cum s-a ajuns la această situaţie. ”Sunt două variante: economică şi de business. Pe care o alegi?” | EXCLUSIV

”Gigi a fost interesat de el”, dar l-a luat pe Miculescu. Cum s-a ajuns la această situaţie. ”Sunt două variante: economică şi de business. Pe care o alegi?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Alexandru Işfan a fost una dintre ţintele FCSB-ului în vara trecută. Gigi Becali însă a decis să nu mai insiste pentru jucătorul ajuns în această iarnă la Universitatea Craiova şi a preferat să-l cumpere pe David Miculescu de la UTA Arad. Mihai Stoica a explicat cum au stat lucrurile.

La începutul sezonului, FCSB a avut mai multe ţinte pentru compartimentul ofensiv.

Atunci, au fost aduşi Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, pentru aproximativ 250.000 de euro, şi David Miculescu, de la UTA, pentru 1,7 milioane de euro.

Alternativa, Alexandru Işfan, transferat între timp la Universitatea Craiova pentru 650.000 de euro, a fost abandonată. 

Mihai Stoica: ”I-am zis că există două variante, una economică şi una de business. Pe care o alegi?”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a explicat şi a exemplificat de ce FCSB nu a mai insistat la jucătorul care se afla la momentul respectiv la FC Argeş.

”Craiova ia jucător de picior stâng la partea dreaptă, unde Işfan a jucat mai mereu, îl are pe Cîmpanu la momentul ăsta. E clar să s-au întârit acolo, este indiscutabil. 

Cifrele lui arată mai bine anul ăsta decât anul trecut pentru că nu e marcator. Erau aşteptările mai mari. Şi Gigi a fost interesat de el.

Nu a fost chiar momentul Miculescu - Işfan pentru că de Işfan nu s-a discutat atunci. Gigi a făcut o ofertă de 500.000 de euro, au spus că nu este de vânzare (n.r. cei de la FC Argeş). Nu că costă un milion sau 800.000, ci că nu este de vânzare. Punct.

(n.r. dacă acceptau, venea el şi nu mai venea Miculescu?) Nu cred asta. Am avut o chestie asemănătoare când am fost la Urziceni. Căutam un fundaş central care să joace şi fundaş dreapt şi i-am zis lui Bucşaru că există două variante, una economică şi una de business. Pe care o alegi?

Noi câştigasem şi campionatul, puteam să ne permitem şi business. Economic era de la Jean (n.r. Pădureanu), Cosmin Frăsinescu, pe 150.000 de euro, cu salariu mic. Dincolo, de la Rapid, Maftei, cu 400.000 de euro, salariu mare.

Şi am ales varianta business. Am făcut bine. Vasile Maftei a fost senzaţional, a devenit lider de echipă.

Nu puteau să ajungă amândoi (n.r. Işfan şi Miculescu) pentru că era şi Cordea şi am fi avut o mare inflaţie pe partea aia”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Recent, inclusiv Gigi Becali a anunţat de ce a renunţat în vară la pista Alexandru Işfan.

Afla mai multe despre: gigi becaliisfanfcsbmiculescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare