Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Târnovanu a comentat duelul cu Andrei Vlad din poarta FCSB! Ce a spus despre prestaţiile concurentului său pe post

Ştefan Târnovanu a comentat duelul cu Andrei Vlad din poarta FCSB! Ce a spus despre prestaţiile concurentului său pe post

FCSB

Comentarii

Ştefan Târnovanu revine la FCSB în 2023, după ce a fost accidentat pe finalul anului trecut, iar în locul său a apărat Andrei Vlad.

Ştefan Târnovanu, despre concurenţa cu Andrei Vlad la FCSB

23 de jucători din lotul echipei FCSB au efectuat, joi dimineaţă, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), după-amiază fiind programat primul antrenament al echipei roş-albastre pe anul 2023.

La INMS, Ştefan Târnovanu a comentat unul dintre cele mai aşteptate dueluri din prima echipă a FCSB, cel cu Andrei Vlad. 

"Da, a fost suficientă (n.r. - vacanţa), au fost două săptămâni în care ne-am liniştit şi noi, au fost foarte multe meciuri de la începutul sezonului şi cred că ne-a priit. 

Se vorbeşte despre titlu, pentru că tot timpul s-a vorbit la Steaua şi sperăm ca de dată aceasta să o facem, sperăm şi noi să reuşim. Suntem tineri şi avem dorinţa să câştigăm. Distanţă e recuperabilă, cât timp e matematic posibil. Şi anul trecut, în play-off, am fost foarte aproape să facem surpriză, revenind de la acea distanţă mare de puncte. Sperăm ca până la intrarea în play-off să mai recuperăm ceva puncte şi după să ducem lupta până la capăt. 

Nu ştiu şi nu depidne de mine cine şi cum pleacă, cine o să fie aici clar o să fie bine primit în grup, pentru că suntem toţi uniţi, ne înţelegem foarte bine şi, dacă va veni cineva, îl vom primi cu braţele deschise", a declarat Ştefan Târnovanu.

Cât timp Ştefan Târnovanu a fost accidentat, Andrei Vlad a fost titular, dar acum cel din urmă ar putea reveni pe banca de rezerve. 

"Şi Vlad, cât a aparat, a apărat senzaţional. Au fost momente la multe echipe în care ambii portari au apărat bine. Eu sunt convins că cine va apăra o va face cât mai bine şi ne vom ajuta amândoi. Normal că tot timpul te motivează concurenţa şi faptul că el a a făcut nişte meciuri foarte bune, mă face să muncesc şi mai mult şi să luptăm mai mult.

Adversarul cel mai periculos, după cum ştim cu toţii, este CFR, dar nici celelate echipe nu ar trebui excluse, pentru că mai sunt foarte multe meciuri şi vom vedea la final", a mai spus Ştefan Târnovanu. 

Afla mai multe despre: stefan tarnovanufcsbfcsb vizita medicala 

viewscnt
Articole similare