Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ghinion! U Cluj a ratat transferul unui fost jucător la AS Roma şi Cagliari. Cândva, era considerat o mare speranţă a Italiei

Ce ghinion! U Cluj a ratat transferul unui fost jucător la AS Roma şi Cagliari. Cândva, era considerat o mare speranţă a Italiei

Fotbal

Comentarii

Universitatea Cluj a fost foarte aproape de a-l transfera pe fotbalistul italian Elio Capradossi (27 de ani), de la Cagliari, dar mutarea a picat în ultimul moment.

Potrivit ”tuttocagliari.net”, şansele ca transferul lui Elio Capradossi la Universitate Cluj să se mai realizeze sunt nule.

U Cluj l-a ratat pe Elio Capradossi

Ioan Ovidiu Sabău, un fin cunoscător al fotbalului italian, a făcut tot posibilul să-l aducă pe Elio Capradossi la Cluj, însă a avut parte de foarte mult ghinion.

Se pare că fundaşul central italian s-a accidentat în urmă cu două zile, la unul dintre antrenamentele lui Cagliari, şi va lipsi o perioadă lungă de pe gazon.

În această situaţie, Neluţu a decis că fotbalistul nu-l mai putea ajuta aşa cum şi-ar fi dorit, iar mutarea a picat definitiv.

Cine este Elio Capradossi?

Elio Capradossi este un fotbalist născut în Uganda, la Kampala, pe 11 martie 1996, care a ajuns în Italia de foarte tânăr.

Este un produs 100% al academiei celor de la AS Roma, alături de care a câştigat campionatul Primavera în sezonul 2015/2016, având banderola pe braţ.

În 2018, Elio avea să debuteze pentru AS Roma, chiar într-o partidă disputată împotriva actualei sale echipe, Cagliari. Avea să fie prima din cele două meciuri bifate pentru AS Roma în Serie A.

Până la 22 de ani, Elio Capradossi a bifat prezenţe pentru toate echipele de juniori şi tineret ale Italiei, unde era considerat unul dintre cei mai valoroşi tineri fundaşi italieni.

Din păcate, pasul către seniori nu s-a realizat aşa cum şi-ar fi dorit toată lumea. A fost împrumutat succesiv la Bari şi Spezia, iar apoi, în 2019, AS Roma a decis să-l vândă la Spezia pentru 100.000 de euro.

După un împrumut la SPAL, în sezonul 2021/2022, Spezia l-a cedat definitiv pe fotbalist la Cagliari, alături de care mai are contract până în vara lui 2024.

Dacă sezonul trecut a bifat 16 prezenţe pentru Cagliari în Serie B, în sezonul promovării, în Serie A fotbalistul nu a mai fost utilizat deloc.

Universitatea Cluj a încercat să profite, iar fotbalistul era gata să apuce drumul României. Din păcate, accidentarea i-a stopat pentru moment mutarea.

Cifre statistice din cariera lui Elio Capradossi: 

  • în Serie B: 133 de meciuri, 7 goluri şi o pasă decisivă
  • în Serie A: 3 meciuri
  • pentru Spezia: 55 de meciuri, 5 goluri
  • pentru Bari: 37 de meciuri
  • pentru SPAL: 32 de meciuri, 2 goluri
  • pentru Roma: 2 meciuri

Afla mai multe despre: elia capradossiromacagliari 

viewscnt
Articole similare