Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău promite întăriri la Universitatea Cluj, după meciul dramatic cu Hermannstadt. ”Avem nevoie să îmbunăţăţim lotul”

Ioan Ovidiu Sabău promite întăriri la Universitatea Cluj, după meciul dramatic cu Hermannstadt. ”Avem nevoie să îmbunăţăţim lotul”

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Gazdele au înscris în minutul 20, prin Gabi Iancu, dar golul a fost anulat pentru offside. În minutul 29, Daniel Popa a căzut în careul sibian, dar arbitrul a dat galben pentru simulare deşi clujenii au cerut penalti. După verificarea fazei la VAR, arbitrul Florin Andrei a decis că a fost simulare.

Hermannstadt a deschis scorul după câteva minute. Balaure a centrat, Gorcea a respins la Bucuroiu, acesta a şutat în blocaj, dar balonul a ajuns la Daniel Paraschiv şi atacantul sibienilor a înscris în minutul 35. Oaspeţii au egalat în minutul 45, când Nistor a executat un corner şi Bogdan Mitrea a înscris cu o lovitură de cap. După numai trei minute Ianis Stoica a trimis în faţa porţii sibiene, iar Daniel Popa a adus în avantaj echipa clujeană, care a intrat cu 2-1 la pauză, deşi Hermannstadt a înscris în minutul 45+5 prin Daniel Paraschiv, însă golul a fost anulat pentru un ofsaid la Silviu Balaure.

În minutul 51 Daniel Popa a scăpat singur spre poarta gazdelor, a trecut de portarul Muţiu însă a fost blocat de Oroian. Acelaşi Daniel Popa a trimis în bară, în minutul 74, iar gazdele au egalat în minutul 90+2, când Oroian a trimis o bombă de la 30 de metri şi l-a învins pe Gorcea. Scorul final a fost 2-2 şi, cu 7 puncte, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău  este pe locul 11 în clasament, în timp ce FC Hermannstadt ocupă poziţia a 9-a, cu 8 puncte.

Ioan Ovidiu Sabău promite întăriri la Universitatea Cluj, după meciul dramatic cu Hermannstadt. ”Avem nevoie să îmbunăţăţim lotul”

Fostul jucător al Bresciei a revenit pe banca ”Şepcilor Roşii”, la doar trei luni de la ultimul mandat de antrenor al Universităţii Cluj, şi s-a declarat dezamăgit de rezultat, nu însă şi de atitudinea elevilor săi. Sabău a anunţat că vor urma noi transferuri la ”U”, dat fiind programul încărcat din următoarea perioadă. 

”Am făcut un meci bun. Suntem foarte supăraţi că nu am luat cele trei puncte. Vreau să îmi felicit jucătorii, pentru că am jucat exact aşa cum am pregătit jocul.  Am avut ocazia foarte mare de a face 3-1, după a venit acea execuţie de excepţie.

Este un punct important. Avem un meci de Cupă. joi la Piatră Neamţ, deplasare de 5-6 ore, ne întoarcem şi duminică jucăm cu Iaşi. Mai avem nevoie să îmbunătăţim numeric şi calitativ lotul. Campionatul va fi lung. Fiind foarte cald, am avut şi astăzi jucători cu crampe”

(n.r. despre penalty-ul cerut de Popa în prima repriză) Nu am văzut faza. Nu ştiu dacă a fost. Specialiştii pot spune dacă a fost sau nu.

(n.r. Care e situaţia lui Chipciu?) Sper să nu fie nimic grav. Este un jucător foarte important pentru noi şi sper să nu se fi accidentat”, a spus Sabău, după meciul cu Hermannstadt.

În următoarea etapă, Universitatea Cluj va primi vizita lui Poli Iaşi, duminică, pe 2 septembrie, de la 13:30. Până atunci, alb-negrii se vor deplasa la Piatra Neamţ, pentru meciul cu Ceahlăul, din Cupa României.

 

Afla mai multe despre: hermannstadtu clujsabău 

viewscnt
Articole similare