Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi oameni din staff-ul lui Nicolae Dică au oprit numirea la FC Botoşani! Cum a fost posibil. ”Au gândit mai mult faţă de mine”

Doi oameni din staff-ul lui Nicolae Dică au oprit numirea la FC Botoşani! Cum a fost posibil. ”Au gândit mai mult faţă de mine”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică s-a despărţit în urmă cu o săptămână de FCU Craiova, dar părea că fostul antrenor al FCSB-ului nu va rămâne pe tuşă pentru mult timp. Deşi s-a vehiculat că fostul jucător al Cataniei s-a înţeles cu FC Botoşani, mutarea a căzut, iar Dică a explicat motivele pentru care nu s-a ajuns la un acord cu oficialii formaţiei din nordul Moldovei.

Nicolae Dică a dezvăluit în exclusivitate pentru Orange Sport că a decis să nu semneze cu FC Botoşani, din cauza faptului că finanţatorul roş-alb-albaştrilor nu a dorit ca Dică să vină la pachet şi cu antrenorul de portari, pe lângă secundul şi preparatorul fizic. Astfel, cei trei nu au mai fost atât de încântaţi la auzirea inconvenientului prezentat de Valeriu Iftime şi au decis să pună piciorul în prag.

Dică a fost la un pas să semneze cu Botoşani, dar staff-ul său l-a întors din drum

(n.r. Ce s-a întâmplat cu FC Botoşani? ) Vreau să încep prin a-i mulţumi domnului Iftime, pentru că s-a gândit la mine. Am fost la Botoşani, am avut discuţii foarte bune de vreo patru ore şi mi-a făcut plăcrere. Din păcate, nu am ajuns la un numitor comun. Îmi doream un staff mai mare cu care să vin. Au gândit mai mult faţă de mine. Să merg singur nu puteam. A fost o discuţie în care eu să vin cu preparator fizic şi cu antrenor secund, iar eu îmi doream să vin şi cu antrenor de portari. Ei doi au fost mai sceptici. Nu îmi doream să merg singur, fară staff, şi am decis să nu merg. 

(n.r. S-a discutat şi de salarii?) Da. Cei doi (n.r. antrenorul secund şi preparatorul fizic) ar fi primit un salariu mai bun decât cel de la Craiova”, a spus Nicolae Dică, în exclusivitate pentru Orange Sport,

Dică a refuzat să comenteze posibilul interes al lui FC Argeş

După ce Alexandru Pelici a fost demis de la FC Argeş, multe voci au vorbit despre revenirea lui Nicolae Dică la clubul la care a debutat în fotbalul mare. Cu toate acestea, ”Dicanio” a preferat să nu vorbească despre o posibilă revenire în Trivale.

 (n.r. Sunt legate zvonurile legate de numirea ta la FC Argeşl?) Nu aş vrea să vorbesc despre FC Argeş pentru că FC Argeş are antrenor. Deocadmata nu pot să vorbesc despre acest lucru”, a adăugat Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicăfc u craiova 1948fc botoşani 

viewscnt
Articole similare