Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pregăteşte Gică Hagi la Farul: ”S-ar putea să aveţi surprize”. Dezvăluiri despre următoarea mişcare plănuită de ”Rege” la campioană

Ce lovitură pregăteşte Gică Hagi la Farul: ”S-ar putea să aveţi surprize”. Dezvăluiri despre următoarea mişcare plănuită de ”Rege” la campioană

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) este în al nouălea cer în acest moment. A câştigat duelul cu Universitatea Craiova (2-0) şi este la un meci distanţă de calificarea în grupele Conference League.

Gică Hagi şi-a recăpătat zâmbetul. După trei eşecuri la rând în campionat, a venit şi prima victorie, una categorică, în duelul cu Universitatea Craiova.

”Dubla” lui Louis Munteanu a adus victoria, şi, cu nouă puncte acumulate în şase meciuri, Farul Constanţa se clasează pe locul 8 în Superliga României.

Ce lovitură pregăteşte Gică Hagi la Farul: ”S-ar putea să aveţi surprize”. Dezvăluiri despre următoarea mişcare plănuită de ”Rege”

Dar Gică Hagi vrea să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, după ce a reuşit să-l aducă înapoi pe atacantul legitimat la Fiorentina.

Ciprian Marica, unul dintre acţionarii clubului, a anunţat că Gică Hagi vrea să-şi mai întărească echipa, pe finalul perioadei de mercato.

”S-ar putea să aveţi surprize. Dacă v-aş spune cine, atunci nu ar mai fi o surpriză. E posibil să mai aducem jucători, da. Sunt mai mulţi jucători, aşa că nu aş vrea să vorbesc despre o poziţie anume.

Urmărim nişte jucători foarte buni care, sigur, cu acest bonus pe care dacă vom reuşi să-l obţinem de la Helsinki ne dă o altă perspectivă”, a declarat Marica, conform Fanatik.

Farul s-a impus cu 2-1 în turul play-off-ului Conference League cu HJK Helsinki. Returul va avea loc joi, 31 august, de la ora 20:00.

La meciul de la Ovidiu, de partea Universităţii Craiova a asistat şi noul transfer al echipei oltene, Lyes Houri.

Afla mai multe despre: farulgică hagiciprian marica 

viewscnt
Articole similare