Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi anunţă că vrea să renunţe la o parte importantă din clubul Farul! "Nu mai vreau, nu mi-a plăcut niciodată"

Hagi anunţă că vrea să renunţe la o parte importantă din clubul Farul! "Nu mai vreau, nu mi-a plăcut niciodată"

Farul Constanța

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Farul Constanţa, Gică Hagi, şi-ar dori ca rolul său din administraţia clubului să scadă în viitor, pentru a se axa doar pe rolul de antrenor. Pentru ca acest lucru să se întâmple, "Regele" trebuie să găsească investitorii care să cumpere câte 10% dintre acţiunile clubului.

Gică Hagi vrea ca rolul său administrativ să fie diminuat: "Vreau doar să fiu antrenor şi să rămân cu 10%"

Farul Constanţa a făcut un prim pas uriaş, după ce echipa a revenit în Superliga. Clubul de la malul mării a cucerit titlul Superligii, cu un acţionariat nou: Gică Hagi, cu 89,90% dintre acţiuni, Ciprian Marica cu 10%, iar Zoltan Iaşko cu 0,10%.

Însă planul "marinarilor" cuprinde şi atragerea unor noi acţionari în club, un aspect aşteptat cu nerăbdare de Gică Hagi, care e pregătit să vândă bucăţi din acţiunile pe care le deţine.

"Eu am partea mea din acţionariat, eu deţin acţiuni, dar nu e echipa mea, e echipa Dobrogei. Eu antrenez... Un lucru nu-mi place, că eu sunt şi acţionar, şi manager tehnic, lucru care nu-mi convine, punct! Nu doresc să se meargă pe termen lung cu lucrul ăsta. Nu ştiu ce va fi, dar ceva în viitorul apropiat trebuie să se întâmple. 

E meseria mea, fac fotbal de când m-am născut şi mă identific cu meseria mea, dar nu mă identific cu partea cealaltă. Că s-a întâmplat şi s-a ajuns la acest lucru, da, dar e clar că pe viitor acolo trebuie să schimbăm lucrurile, în viitorul apropiat. 

Vreau doar să fiu antrenor, manager, să-mi fac meseria mea şi să conduc echipa. Cu 10% (n.r. vrea să rămână în acţionariatul Farului), dar nu mai vreau, nu mi-a plăcut niciodată partea de preşedinte, vicepreşedinte, să comande, partea administrativă. Nu mi-a plăcut niciodată!

Mi-a plăcut partea tehnică, acolo vreau să rămân şi asta voi face pe viitor. Îmi văd de drumul meu pe partea tehnică", a declarat Gică Hagi pentru Fanatik.

Ciprian Marica anunţa planul lui Gică Hagi, cu mai mulţi acţionari la Farul 

"S-ar putea să aveţi surprize plăcute, suntem în discuţii cu anumite companii, cu anumiţi parteneri, care vor să cumpere acţiuni şi să vină lângă echipă.

Dorim să găsim 10 parteneri, suntem doi deja (n.r. - Hagi şi Marica), mai vrem opt pentru a ne îndeplini visul de a avea 10 acţionari, care să ţină echipa. Un pilon poate fi chiar primăria, am avut discuţii să cumpere acţiuni la Farul", anunţa Ciprian Marica, în mai, după ce Farul Constanţa a devenit campioana României. 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi farulgica hagi actionar farul 

viewscnt
Articole similare