Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a simţit debarcarea unui antrenor din Superliga? L-a taxat pe patron: "Dacă vrei să-l dai afară, îl dai. Trebuia să te derajeze de atunci ce face"

Panduru a simţit debarcarea unui antrenor din Superliga? L-a taxat pe patron: "Dacă vrei să-l dai afară, îl dai. Trebuia să te derajeze de atunci ce face"

Superliga

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat ultima declaraţie a lui Valeriu Iftime, care a apărut descumpănit la finalul meciului FC Botoşani - U Craiova 1948. De asemenea, acţionarul echipei din Moldova a vorbit şi despre antrenorul Marius Croitoru.

Se termină visul frumos al unui antrenor din Superliga? Panduru l-a taxat pe patronul echipei

Cu Marius Croitoru revenit, FC Botoşani n-a avut rezultatele pe care le spera. Echipa are două înfrângeri şi două remize, e în subsolul Superligii, iar Valeriu Iftime a criticat atât echipa, cât şi ieşirile lui Marius Croitoru din timpul meciului cu U Craiova 1948, scor 0-1. 

Însă, intervenţia lui Valeriu Iftime n-a fost pe gustul lui Basarab Panduru, care l-a acuzat că acum judecă pe antrenor cu dublă măsură. 

"Finalul (n.r. - interviului) nu mi-a plăcut. Nu-mi place. Când câştiga meciuri s-a comportat altfel Croitoru? Cu ţipete nu faci acum, dar cu ţipete când a făcut era bine? Acum sunt ţipete? 

Atunci când câştigă nu mai contează cum o face, că ţipă, nu ţipă, că ce inspirat e Croitoru cu fotbalişti pe bani puţini. Dar acum, când nu mai câştigă meciuri, ăla nu mai e bun, celălalt jucător nu mai e bun.

Crezi că în continuu nimereşti jucători buni, când aduci cu camionul? Nu iese mereu cu jucători buni şi pe bani puţini. Pe acei jucători buni aduşi în trecut Croitoru i-a adus. 

Atitudinea antrenorului deranjează doar când nu sunt rezultate, nici nu contează cum se poartă el şi ce face când sunt rezultate, iar aici nu e corect. 

Dacă te deranja, trebuia să te deranjeze de atunci. L-ai readus, după ce el se comporta la fel. Poţi spune că sunt două puncte (n.r. - în patru etape din Superliga) şi nici nu-mi place interviul ăsta", a declarat expertul Orange Sport. 

Basarab Panduru: "Dacă vrei să-l dai afară pe Croitoru, îl dai. Nu mai pune presiune"

După 0-1 acasă cu U Craiova 1948, FC Botoşani joacă în deplasare cu Dinamo, pe 14 august, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Panduru crede că o schimbare s-ar putea face la nivelul băncii tehnice după acel meci. 

"Mă aşteptam de la Iftime altceva, nu poţi veni la cald să vorbeşti. Credeam că e altceva şi nu vorbeşte după meci şi mi se pare că presiunea asta... 

Dacă vrei să-l dai afară, îl dai, dar când mai pui şi tu presiuni pe antrenor, pe jucători, iar acum ne spui că ştii în mare (n.r. - decizia finală în cazul lui Marius Croitoru), dar să mai vedem şi la meciul cu Dinamo ce va fi. Cu ce ajuţi jucătorii, antrenorul, când e deja presiune?

Croitoru avea calitate, ştia ce să facă, dar acum mai vii şi pui paie când focul arde deja? Ajută-i cumva, că dacă pui presiune nu ştii ce se întâmplă", a mai spus Basarab Panduru, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: basarab panduruvaleriu iftimemarius croitorumarius croitoru fc botosani 

viewscnt
Articole similare