Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid face azi încă un transfer tare! Străinul care marchează un gol la două meciuri vine în România să semneze. Cât plătesc Şucu şi Angelescu

Rapid face azi încă un transfer tare! Străinul care marchează un gol la două meciuri vine în România să semneze. Cât plătesc Şucu şi Angelescu

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti continuă transferurile pentru primele locuri în Superliga şi îşi completează lotul cu un atacant din Kosovo. Albion Rrahmani (22 de ani) vine în România să semneze cu echipa giuleşteană.

Conducerea face echipă de top! La Rapid vine atacantul cu 35 de goluri în 68 de meciuri

În această vară pentru noul sezon, Rapid Bucureşti i-a transferat pe: Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Christopher Braun, Iulian Cristeam Borja Valle, Claudiu Petrila şi Claudiu Micovschi.  

După startul Superligii, timp în care echipa antrenată de Cristiano Bergodi a înregistrat o victorie şi două remize, conducătorii au dat undă verde pentru încă un transfer. Rapid va plăti 600.000 de euro pentru un vârf din Kosovo, în vârstă de 22 de ani, care a jucat doar în ţara natală, la: Minatori, Bashkimi, Malisheva şi Ballkani. 

Albion Rrahmani este al doilea fotbalist care vine în România de la Ballkani, după Ermal Krasniqi, la CFR Cluj. 

Fotbalistul cu care Rapid Bucureşti s-a înţeles a avut un început bun de sezon pentru Ballkani, pentru care a marcat e două ori în patru meciuri, de fiecare dată în preliminariile Conference League. 

Pentru Albion Rrahmani, Rapid Bucureşti va plăti 600.000 de euro, o sumă importantă pentru nivelul investiţiilor în transferuri ale echipei din România. 

Conform As.ro, atacantul din Kosovo va sosi în România duminică ca să semneze contractul cu conducerea. 

El urmează să fie prezentat şi să intre în programul echipei antrenate de Cristiano Bergodi, care se pregăteşte pentru FC Voluntari - Rapid Bucureşti, luni, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în Superliga. 

Albion Rrahmani, o lovitură şi pentru fotbalul din Kosovo

În această săptămână, jurnalistul kosovar Arlind Sadiku oferea detalii despre transferul pe care-l face Rapid Bucureşti.

”Albion Rrahmani este aşteptat să se alăture Rapidului în această săptămână. Antrenorul său, Kastriot Telaku, mi-a confirmat faptul că există o înţelegere cu clubul român şi se aşteaptă o ultimă confirmare de la Ballkani.

Rrahmani va fi cel mai mare transfer din istoria Superligii din Kosovo”, a anunţat Arlind Sadiku pe reţelele sociale.

  • Albion Rrahmani a marcat 35 de goluri şi a oferit nouă pase în 68 de meciuri, în toate competiţiile pentru Ballkani.

Fotbalistul se află şi-n vederile selecţionerului statului Kosovo, însă nu a apucat să debuteze în naţionala de seniori.

Afla mai multe despre: albion rrahmanitransferuri rapiddan sucuvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare