Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un meci slab, o luptă oarbă”. Primul punct obţinut în Superligă, insuficient? ”Dinamo are mari probleme în a rămâne în prima ligă” | EXCLUSIV

”Un meci slab, o luptă oarbă”. Primul punct obţinut în Superligă, insuficient? ”Dinamo are mari probleme în a rămâne în prima ligă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

U Cluj şi Dinamo s-au întâlnit cu ocazia unui meci din etapa a patra din noul sezon al Superligii României, iar meciul s-a încheiat cu o remiză, în urma căreia Basarab Panduru şi Cosntantin Zotta au tras concluziile, la Orange Sport.

U Cluj şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a patra a Superligii.

La Mediaş, clujenii, în rol de gazde, au avut primele şanse de gol, însă cei care au marcat au fost oaspeţii.

Dinamoviştii au recuperat un balon la centrul terenului, Denis Politic a primit, a intrat în careu şi l-a driblat pe Gorcea, deschizând scorul în minutul 15.

Neluţ Roşu i-a dat şi el emoţii lui Gorcea, în minutul 28, şi la pauză bucureştenii au intat în avantaj.

În repriza secundă, U Cluj a egalat destul de repede, în minutul 51, când Daniel Popa a înscris cu o lovitură de cap.

Clujenii au alergat apoi după golul victoriei, pe care nu l-au reuşit şi meciul s-a încheiat la egalitate.

Astfel, U Cluj se află pe locul 9, cu 5 puncte, în timp ce Dinamo a obţinut primul punct al sezonului, dar nu părăseşte ultimul loc al clasamentului.

”Un meci slab, o luptă oarbă”. Primul punct obţinut în Superligă, insuficient? ”Dinamo are mari probleme în a rămâne în prima ligă” | EXCLUSIV

La finalul meciului, în studioul Orange Sport au fost invitaţi Basarab Panduru şi Constantin Zotta, iar cei doi au analizat jocul practicat de cele două echipe la Mediaş.

Basarab Panduru consideră că rezultatul este unul just, având în vedere prestaţiile celor două combatante, dar, per ansamblu, partida a fost una slabă din punct de vedere calitativ.

”Per ansamblu, U Cluj a fost mai bună, mai ales în repriza a doua. Dinamo merita punctul ăsta pentru că a muncit, a sperat până la final. A fost un meci slab”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

De cealaltă parte, Constantin Zotta a precizat că punctul este unul mai valoros pentru Dinamo decât pentru U Cluj, dar a avut un discurs critic la adresa ”câinilor” pregătiţi de Ovidiu Burcă.

”Un meci slab, o luptă oarbă, cu pase puţine, ratări mari, greşeli la preluări, la goluri. E un punct obţinut de Dinamo. Nu ştiu cât va conta. Mi se pare foarte puţin.

Cu jocul acesta, Dinamo are mari probleme în a rămâne în prima ligă. La U Cluj, cu jocul de la Craiova, mă aşteptam la mai mult”, a adăugat şi Zotta.

În următoarea etapă, U Cluj va juca pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, în timp ce Dinamo va primi vizita celor de la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: u cluj dinamosuperligau clujdinamo 

viewscnt
Articole similare