Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă mir că mai eşti prin prima ligă". Panduru, mesaj frontal pentru un antrenor din Superliga: "Trebuie să mai vină şi alţii. Nu mai merge"

"Mă mir că mai eşti prin prima ligă". Panduru, mesaj frontal pentru un antrenor din Superliga: "Trebuie să mai vină şi alţii. Nu mai merge"

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru nu mai găseşte drumul spre victorie pe banca echipelor pe care stă. Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a avut o reacţie categorică privind angajamentele pe care antrenorul încă le găseşte în Superliga.

Adio, Marius Croitoru?! Basarab Panduru nu-l mai vede în Superliga: "Nu mai merge"

FCU Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Este al patrulea meci fără victorie pentru Marius Croitoru de la revenirea la FC Botoşani, care a înregistrat două înfrângeri şi două remize în noul sezon. 

Însă, rezultatul s-a adăugat şirului lung de insuccese pentru Marius Croitoru, care în ultimul an s-a mutat de la U Craiova 1948, la FC Argeş şi FC Botoşani, perioadă în care a uitat pur şi simplu să câştige. 

Rezultatele negative l-au făcut pe Basarab Panduru să dea o concluzie drastică pentru Marius Croitoru, pe care nu-l mai vede în prima ligă. 

"Am avut doi antrenori care nu stăteau bine înaintea acestui meci. Dică se scoate şi îl afundă pe Croitoru. Parcă ocaziile în prima repriză au fost de partea Botoşaniului, apoi ocaziile au fost ale Craiovei. 

(n.r. - o parte dintre spectatori a cerut demisia lui Marius Croitoru) Trebuie să fiu foarte corect. Situaţia lui Croitoru nu e normală, dar a accceptat-o, a ştiut. Nu ştiu dacă poţi antrena aşa, mai ales la cum e el. Dacă era un tip care se punea pe bancă, se termina şi pleca... Dar la cum se manifestă el... 

21 de meciuri în prima ligă şi să ai o singură victorie... Mă mir că mai eşti prin prima ligă. Trebuie să mai vină şi alţii. Nu mai merge. Situaţia lui nu e corectă, dar te aşteptai să ajungi în situaţia asta. Situaţia nu e bună pentru el în momentul ăsta. Îl lăudam toţi, cum şi acum trebuie să spunem adevărul. Atunci era pe cai mari, acum nici pe ponei nu mai este. Situaţia este complicată. 

O victorie, 10 egaluri, 10 înfrângeri, iar la următorul galben eşti suspendat în acest campionat", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

De asemenea, în timpul meciului FC Botoşani - U Craiova 1948, Marius Croitoru a dat indicaţii, contrar fişei postului său

Afla mai multe despre: basarab pandurumarius croitorufc botosani fcu craiova 

viewscnt
Articole similare