Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB marchează revenirea în Ghencea în stil mare! Ce vor vedea spectatorii pe Stadionul Steaua: "Voiam să fie o surpriză, dar aşa este"

FCSB marchează revenirea în Ghencea în stil mare! Ce vor vedea spectatorii pe Stadionul Steaua: "Voiam să fie o surpriză, dar aşa este"

FCSB

Comentarii

FCSB pregăteşte un moment special în debutul meciului cu CFR Cluj, pe Stadionul Steaua. Duminică, lovitura de start a partidei va fi dată, simbolic, de marele atacant al României, Adrian Ilie.

Moment special pe Stadionul Steaua! Ce a pregătit FCSB pentru debutul meciului cu CFR Cluj

Mihai Stoica a anunţat motivele pentru care fostul atacant al Stelei Bucureşti, Adrian Ilie, a fost invitat la FCSB - CFR Cluj, unde va fi în centrul atenţiei în startul meciului. "Cobra" va da simbolic lovitura de start a partidei, după a jucat la Steaua în perioada1993 - 1996, echipa de la care s-a lansat spre cluburile importante din străinătate, printre care Galatasaray sau Valencia. 

"Voiam să fie o surpriză, dar aşa este (n.r. - Adi Ilie dă simbolic lovitura de start a meciului). Am făcut-o petru un arc în timp între Adrian Ilie şi Florinel Coman. Adrian Ilie a fost lângă noi, a venit în bază, a vorbit cu jucătorii, chiar şi în urmă cu câteva luni. 

E un om pe care l-am avut foarte aproape. Tocmai de aia am ţinut cont de evoluţiile lui Florinel Coman şi ne-am dus aşa puţin înapoi şi mai e o chestie specială. 

Adi Ilie a venit cu Valencia în Ghencea şi a fost huiduit şi ar fi o reparaţie morală. Se vorbeşte prea puţin despre el, foarte mulţi au uitat de Adrian Ilie. A fost genial, un fotbalist de excepţie. Marcel Răducanu, Adrian Ilie, Adrian Mutu au fost trei jucători mari în zona aia. Şi Ilie Dumitrescu, dar arcurile astea le-aş vedea eu în timp. 

Atunci s-a mers prea departe să fie huduit. Mă bucur că a acceptat invitaţia, că invitaţia a venit în primul rând din partea Peluzei Nord", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

  • 28 de goluri în 85 de meciuri sunt cifrele lui Adi Ilie în tricoul Stelei Bucureşti. 

Adi Ilie a fost pus să aleagă între CSA Steaua Bucureşti şi FCSB

”Eu mi-aş dori din două să se facă una, să nu mai fie probleme. Ar atrage şi mai mulţi suporteri şi fotbalul s-ar dezvolta mai mult. 

Am început la cea a armatei, dar după continuitatea pe care a avut-o Gigi Becali cu Steaua... din punctul meu de vedere ea este!”, declara Adrian Ilie la SportCast cu Sile

  • FCSB a anunţat că partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii, se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: adi ilie fcsb cfr clujadi ilie lovitura de start fcsb cfr clujfcsb cfr clujfcsb cfr cluj stadionul steaua 

viewscnt
Articole similare