Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, fără frică înainte de derby-ul cu CFR Cluj: ”Stadionul va fi neîncăpător. Abia aşteptăm să jucăm în Ghencea, cu un asemenea public în spate”

Elias Charalambous, fără frică înainte de derby-ul cu CFR Cluj: ”Stadionul va fi neîncăpător. Abia aşteptăm să jucăm în Ghencea, cu un asemenea public în spate”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a prefaţat duelul cu CFR Cluj, care se va disputa pe noul stadion din Ghencea.

FCSB primeşte vizita celor de la CFR Cluj, duminică, 6 august, de la ora 21:30, în etapa a patra a noului sezon din Superliga României.

Duelul este programat în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

Elias Charalambous: ”Stadionul va fi neîncăpător. Abia aşteptăm să jucăm în Ghencea. Cu un asemenea public în spate, nu îmi este frică de CFR Cluj!”

În conferinţa de presă premergătoare meciului, Elias Charalambous s-a arătat încântat de faptul că FCSB va juca, în cele din urmă, pe arena din Ghencea, care va fi umplută până la refuz.

De asemenea, antrenorul vicecampioanei României a punctat că CFR Cluj este un adversar puternic, dar are încredere că jucătorii săi vor da totul pe teren şi vor obţine cele trei puncte puse în joc.

”Suntem în faţa unui meci dificil, cu o echipă bună care şi-a schimbat în acest sezon antrenorul şi stilul de joc. Fotbaliştii mei sunt pregătiţi şi concentraţi. 

Venim după ce am obţinut rezultate bune. Ştim că vom avea de suferit, jucăm cu o echipă foarte bună, dar va conta ceea ce vom face pe teren. Sunt trei puncte importante pentru noi.

Am spus-o de multe ori, pentru toată lumea este important să jucăm pe stadioane pline. Mai ales când vine vorba de fanii noştri.

Stadionul va fi neîncăpător, ne place să jucăm într-o astfel de atmosferă. Jucătorii sunt motivaţi! Abia aşteaptă şi ne bucurăm că vom juca în Ghencea, cu un asemenea public în spate.

Este un derby, vom juca împotriva unei echipe foarte bune. Am urmărit toate meciurile, au jucat în Conference League cu o echipă bună. Au un lot bun, dar cred că noi avem cei mai buni jucători din Liga 1. Contează ce vom face noi!

Nu ne este frică, singurul lucru pe care mi-l doresc este ca jucătorii noştri să joace fotbalul pe care îl ştiu. Nu îmi este frică de CFR Cluj!”, a declarat Charalambous, înainte de meci.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousfcsb ghencea 

viewscnt
Articole similare