Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, pentru ”prima dată după nouă ani şi jumătate” în Ghencea. Ce impresie i-a lăsat noua arenă: ”E o surpriză mare stadionul” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, pentru ”prima dată după nouă ani şi jumătate” în Ghencea. Ce impresie i-a lăsat noua arenă: ”E o surpriză mare stadionul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a dezvăluit ce impresie i-a lăsat revederea cu stadionul Ghencea, acolo unde a fost pentru ”prima dată după nouă ani şi jumătate” şi se va disputa derby-ul cu CFR Cluj.

FCSB primeşte vizita celor de la CFR Cluj, duminică, 6 august, de la ora 21:30, în etapa a patra a noului sezon din Superliga României.

Duelul este programat în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

Mihai Stoica, pentru ”prima dată după nouă ani şi jumătate” în Ghencea. Ce impresie i-a lăsat noua arenă: ”E o surpriză mare stadionul” | EXCLUSIV

Derby-ul se va disputa pe Stadionul Steaua, acolo unde a fost coadă mare astăzi la casele de bilete, după ce suporterii au epuizat toate biletele puse la dispoziţie online, iar Mihai Stoica a anunţat că va fi sold-out.

De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a fost şi el astăzi în zona noii arene din Ghencea şi a mărturisit cum a simţit atmosfera care s-a creat acolo.

”(n.r. revenirea în Ghencea) Prima dată după nouă ani şi jumătate. E o surpriză mare stadionul, că e primul stadion din România pe care am intrat şi cât de critici am putut fi tot nu i-am găsit un defect. 

Spaţiul destinat echipelor e tot ce trebuie, dimensiuni, tot, tot, tot. Se intră şi iese repede din zona destinată sportivilor. De excepţie! Gazonul arată bine, textura e diferită.

Nimic nu mai păstrează din vechiul stadion. Am ieşit unde era parcarea de la oficială şi acolo se contruiesc blocuri, un cartier nou, nu mai recunoşti nimic. 

Chiar nu am trăit sentimentul pe care l-am trăit la Galaţi, unde am văzut lucrurile aşa cum le-am lăsat, iar aici e totul total schimbat. 

Înţeleg că sunt şanse să se construiască şi o sală polivalentă, că avem sporturi de echipă cu expunere mare şi sala polivalentă e veche”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali nu se va duce pe Ghencea, la FCSB - CFR Cluj

Gigi Becali a anunţat că nu va fi prezent pe stadionul Ghencea, la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj, şi a explicat motivul din spatele deciziei.

"Tată, nu merg, pentru că nu vreau să încit nimic. Vreau pace şi atât, vreau linişte şi să se respecte legea, atât. Nu vii tu să faci violenţă, violenţă înseamnă puşcăria, jandarmeria, arestarea.

E lumea disperată cu FCSB, iubeşte FCSB, ca în filme o iubeşte... Cu dorul o iubeşte. Ai auzit de dragoste cu dor? Iubire cu dor, aşa are lumea faţă de FCSB.

E prea mic (n.r. - Stadionul Steaua), pentru FCSB trebuie construite stadioane. Să ne daţi stadioane de 100.000 locuri, ca Maracana şi ca Santiago Bernabeu, că altfel nu mai avem stadioane pe care să jucăm", afirma Gigi Becali.

Ultimul meci jucat de FCSB în Ghencea a fost pe 22 martie 2015. A fost o victorie cu 4-1 a echipei lui Gigi Becali, pregătită atunci de Costel Gâlcă, contra celor de la Viitorul.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicafcsb cfr clujfcsb ghencea 

viewscnt
Articole similare