Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu este maşina lui Gigi Becali! De ce a apărut, de fapt, în Rolls-Royce şi ce impresie i-a lăsat bolidul de 500.000 de euro: "Vorbesc serios" | EXCLUSIV

Nu este maşina lui Gigi Becali! De ce a apărut, de fapt, în Rolls-Royce şi ce impresie i-a lăsat bolidul de 500.000 de euro: "Vorbesc serios" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, este pregătit să facă o nouă investiţie, de această dată personală. Bolidul de lux cu care s-a afişat vineri nu îi aparţine, dar vrea să-şi achiziţioneze o astfel de maşină.

Gigi Becali doar a împrumutat bolidul Rolls-Royce. Ce are de gând după l-a condus

Vineri, Gigi Becali a vorbit cu jurnaliştii prezenţi la palatul din Aleea Alexandru. Afaceristul a venit într-un Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de aproximativ 500.000 de euro. 

Maşina nu îi aparţine finanţatorului FCSB şi a fost împrumutată de la o rudă. Gigi Becali doar a vrut să o testeze, pentru moment, dar după câteva zile în care a condus-o a oferit şi o primă impresie. 

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că Gigi Becali este mulţumit de maşină, iar acum este decis să-şi cumpere modelul. 

"Maşina e împrumutată, da. Uite numărul. E împrumutată din familie. E un test drive. I-a plăcut şi probabil că-şi achiziţionează una, vorbesc serios. 

Eu nu am treabă cu maşinile. Pe mine mă interesează să am aer condiţionat şi să pot să-mi ascult playlist-ul meu", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Gigi Becali nu se duce pe Stadionul Steaua, la FCSB - CFR Cluj

FCSB a anunţat că partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii, se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

CSA Steaua a pus o clauză delicată pentru FCSB, iar Gigi Becali a anunţat că nu doreşte să revină pe stadion. 

"Tată, nu merg, pentru că nu vreau să încit nimic. Vreau pace şi atât, vreau linişte şi să se respecte legea, atât. Nu vii tu să faci violenţă, violenţă înseamnă puşcăria, jandarmeria, arestarea.

E lumea disperată cu FCSB, iubeşte FCSB, ca în filme o iubeşte... Cu dorul o iubeşte. Ai auzit de dragoste cu dor? Iubire cu dor, aşa are lumea faţă de FCSB. 

E prea mic (n.r. - Stadionul Steaua), pentru FCSB trebuie construite stadioane. Să ne daţi stadioane de 100.000 locuri, ca Maracana şi ca Santiago Bernabeu, că altfel nu mai avem stadioane pe care să jucăm", declara Gigi Becali. 

VIDEO | Imagini cu maşina în care s-a afişat finanţatorul FCSB, Gigi Becali

 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali masina nouagigi becali rolls roycemihai stoicamm stoicagigi becali mihai stoica 

viewscnt
Articole similare