Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ”scut” pentru unul dintre jucătorii aduşi de FCSB în această vară. ”Va fi extraordinar”

Gigi Becali, ”scut” pentru unul dintre jucătorii aduşi de FCSB în această vară. ”Va fi extraordinar”

Superliga

Comentarii

Adus cu surle şi trâmbiţe la FCSB, Siyabonga Ngezana încă nu a prins niciun minut în tricoul vicecampioanei României.

Fundaşul sud-african adus de Gigi Becali de la Kaizer Chiefs în schimbul sumei de 600.000 de euro nu a reuşit încă să dea randament maxim la antrenamente, iar Elias Charalambous a preferat să meargă în continuare pe mâna duoului Dawa-Haruţ.

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Ngezana

Finanţatorul FCSB-ului nu consideră aducerea lui Ngezana un transfer ratat, ba chiar este părere că sud-africanul va fi un jucător important pentru roş-albaştrii în momentul în care va fi la cel mai bun nivel, din punct de vedere fizic.

”(n.r. Mai aveţi răbdare cu Ngezana?) Ce răbdare să am? El nu a fost bine pregătit. Are valoare, nu a fost pregătit, iar acum că va fi pregătit cred că vom avea o surpriză frumoasă. Dacă e şi pregătit, va fi extraordinar. Eu aşa cred”, a spus Gigi Becali.

În vârstă de 25 de ani, Ngezana este cotat de Transfermarkt este cotat la 750.000 de euro.

Care sunt jucătorii FCSB-ului numiţi de Gigi Becali că nu i-a plăcut în returul cu bulgarii

La o zi distanţă de la victoria de la Bucureşti, Gigi Becali a oferit prima sa reacţie cu privire la jocul echipei şi a numit cu subiect şi predicat jucătorii care l-au nemulţumit în meciul cu bulgarii.

"Ce a fost? Întors (n.r. scor) înseamnă un gol în plus, pentru ce emoţie? Nu v-am zis că o să câştigăm? Gata cu minciunile şi vrăjelile, că s-a făcut, că s-a dres. Că s-au dat două goluri din două şuturi pe poartă se poate întâmpla. Nu am avut emoţie.

A fost un arbitru ca Feşnic. A fost un Feşnic albanez. Ce a făcut el atunci, toată viaţa lui... va rămâne toată viaţa lui cu o pată! Aseară m-au dezamăgit toţi jucătorii. Trebuie să le dai trei-patru goluri. Golurile primite... nu ai ce să le faci, nu le reproşez. Reproşez la toată echipa, 'dă-le 3-0!'.

Nu am putut să odihnesc toţi jucătorii. Djokovic pot să zic că nu m-a dezamăgit, a fost cel mai bun. Olaru a greşit multe pase, Tavi Popescu a dat numai la adversar cum a intrat, neatacat de nimeni, n-am înţeles.

În primul rând, nu-i cunosc (n.r. echipa daneză Nordsjaelland), dar am înţeles că sunt o echipă foarte bună. O să vedem! După meciul cu CFR o să dau un verdict", a declarat Gigi Becali, la conferinţa de presă de la reşedinţa sa.

Pentru FCSB urmează duelul cu CFR Cluj, de pe stadionul Ghencea, în etapa a patra din Superligă, duminică, 6 august, de la ora 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalingezana 

viewscnt
Articole similare