Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după egalul cu ”U” Cluj. ”Aveam nevoie de punctul ăsta”

Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după egalul cu ”U” Cluj. ”Aveam nevoie de punctul ăsta”

U Cluj

Comentarii

Universtatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, la Mediaş, scor 1-1, contra lui Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a patra a Superligii. Pentru alb-roşii a fost primul punct de la revenirea în Superligă după trei eşecuri consecutive.

Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor roşii” a tras concluziile la finalul meciului. În opinia tehnicianului, Dinamo putea câştiga toate cele trei puncte cu mai multă atenţie, dar s-a declarat mulţumit şi cu rezultatul de egalitate.

Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după egalul cu ”U” Cluj. ”Aveam nevoie de punctul ăsta”

”E un punct câştigat cu greu, Au fost momente în joc când am suferit puţin, am avut şi momente bune. Poate am fi putut pleca si cu victoria de aici. Noi însă, în momentul în care eram, aveam nevoie de punctul ăsta, ca să creştem încrederea echipei. Cred că s-a văzut omogenitatea mai mare pe care au avut-o. Din păcate, noi am pierdut mingea foarte uşor. Chiar şi aşa am avut câteva momente în care, dacă aveam mai multă luciditate, puteam scoate mai mult din meciul ăsta.

Mă bucură foarte tare că oamenii s-au întors lângă echipă, ne susţin, iar noi trebuie să luptăm cu toate resursele noastre, să câştigăm meciuri şi să-i facem fericiţi”, a declarat Ovidiu Burcă.

În următoarea etapă, Dinamo va primi vizita lui FC Botoşani. Partida va avea loc pe 14 august şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: dinamou cluj 

viewscnt
Articole similare