Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă i se pare normal să-mi adreseze injurii, e problema lui”. Chipciu, acuzat de un jucător de la Dinamo că ar fi prea ”vocal” pe teren: ”Eu nu am nimic cu el”

”Dacă i se pare normal să-mi adreseze injurii, e problema lui”. Chipciu, acuzat de un jucător de la Dinamo că ar fi prea ”vocal” pe teren: ”Eu nu am nimic cu el”
Comentarii

Jucătorul celor de la Dinamo, Ahmed Bani (21 de ani pe 22 august), a tras concluziile după remiza reuşită de ”câini” cu U Cluj şi a vorbit despre contra cu Alex Chipciu (34 de ani), jucătorul ardelenilor.

Dinamo a încheiat la egalitate cu U Cluj, scor 1-1, în cadrul etapei cu numărul patru din Superliga României.

Golurile au fost marcate de Denis Politic (15) pentru ”câini”, respectiv Daniel Popa (51) la ardeleni.

Chipciu, acuzat că ar fi ”vocal” şi pe teren, la fel ca la interviuri. ”Dacă i se pare normal să-mi adreseze injurii, e problema lui”

La finalul meciului de la Mediaş, Ahmed Bani a fost unul dintre jucătorii care au venit la flash-interviuri şi a vorbit, în mod special, despre o dispută avută cu Alex Chipciu în timpul partidei.

Mijlocaşul lui Dinamo a dezvăluit că totul a pornit de la momentul în care a fost înjurat de experimentatul jucător celor de la U Cluj.

”Eu nu am nimic cu el, dacă el are... Eu nu am nimic cu el, dar dacă lui i se pare normal să-mi adreseze injurii, e problema lui.

N-am înţeles care a fost problema. E pur şi simplu decizia lui. Nu mă interesează”, a declarat Bani, după meci.

În ceea ce priveşte jocul propriu-zis făcut de Dinamo la Mediaş cu U Cluj, Ahmed Bani a atras atenţia cu privire la faptul că echipa s-a retras în repriza a doua.

”Am sperat la toate cele trei puncte, dar să zicem că este un pas mic. Ne-am retras deliberat, dar nu trebuia să facem asta.

Trebuia să ţinem presiunea sus şi să recuperăm mingea unde am recuperat-o în prima repriză”, a adăugat jucătorul lui Dinamo.

În urma rezultatului de egalitate înregistrat la Mediaş, U Cluj se află pe locul 9, cu 5 puncte, în timp ce Dinamo a obţinut primul punct al sezonului, dar nu părăseşte ultimul loc al clasamentului.

Afla mai multe despre: dinamoahmed banialex chipciu 

viewscnt
Articole similare