Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am fost noi, echipa de anul trecut". Gică Hagi invită cluburile să transfere un fotbalist de la Farul: "E cel mai bun număr 9. Cei care au bani să-l cumpere"

"Am fost noi, echipa de anul trecut". Gică Hagi invită cluburile să transfere un fotbalist de la Farul: "E cel mai bun număr 9. Cei care au bani să-l cumpere"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a apărut mulţumit în faţa reporterului, după victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0. De asemenea, a lansat un apel în privinţa lui Louis Munteanu, atacantul care i-a adus titlul şi care a revenit la echipă într-o formă la fel de bună.

Primul moment în care Gică Hagi se declară mulţumit în acest sezon

Farul Constanţa a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, forrnaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şaptea din Superligă. Louis Munteanu a înscris ambele goluri ale învingătorilor.

La final, Gică Hagi a tras câteva concluzii, iar antrenorul simte că echipa a crescut, după un start de sezon îndoielnic. 

"De asta am ieşit campioni. Am fost noi, echipa de anul trecut, care ofensiv ştie să joace fotbal. Am găsit soluţia a doua, a treia, am planificat tot, am analizat şi ofensiv le-am făcut o presiune incredibilă. Ambele faze au fost aplicate foarte bine, precum anul trecut. Le-am zis că nu trebuie să le dăm spaţii la ce atacanţi au, să facem presiune pe atacanţi, mijlocaşi şi meciul ăsta îmi aduce aminte de tot ce s-a întâmplat anul trecut, îm play-off. 

Defensiv trebuie să fii scurt, compact, ofensiv, scurt, amplu, deschis şi să găseşti soluţii. E un joc reuşit al nostru, la trei zile am jucat şi contra celui mai bun şi celui mai în formă adversar (n.r. - Universitatea Craiova), ei cu FCSB sunt în formă. Am avut penalty clar la Mazilu şi am dominat meciul de la început la sfârşit. Am arătat că suntem campioana României. 

N-am avut lotul până acum, dar de trei spăptămâni suntem mulţi, iar săptmâna aceasta am decis să fim cei de anul trecut, iar acum jucăm cu Helsinki, apoi cu cealaltă Craiova. Am reuşit prima victorie, iar joi trebuie să facem foarte bine. 

Ne dorim (n.r. - calificarea în grupele Conference League), e un meci important cu Helsinki, dar vrem să fim noi, să tratăm meciul cu seriozitate, să ne facem jocul nostru. Asta încercăm să facem şi acolo", a declarat Gică Hagi, imediat după victoria din Superliga. 

De asemenea, "Regele" şi-a arătat şi surprinderea că Louis Munteanu, pe care-l consideră cel mai bun număr 9 din România, nu este păstrat de Fiorentina, de unde l-a împrumutat a doua oară, ori nu este cumpărat de un alt club. 

"Nu înţeleg cum Fiorentina nu-i dă spaţiu unui jucător atât de bun, care vede golul şi când doarme noaptea. Nu înţeleg. 

Cu Helsinki a intrat fantastic, poate cel mai bun număr 9 în momentul de faţă. Cei care au bani ar trebui să-l cumpere, să-l ia, iar dacă cineva din România are bani ar trebui să-l ia, ar fi o investiţie foarte bună. Noi nu putem deocamdată să-l luăm", a mai spus Gică Hagi.  

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi farul constantalouis munteanufarul universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare