Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deranjat de Marius Şumudică, Adrian Mititelu junior a făcut public contractul propus la FC U Craiova! Cât ar fi câştigat în Bănie

Deranjat de Marius Şumudică, Adrian Mititelu junior a făcut public contractul propus la FC U Craiova! Cât ar fi câştigat în Bănie

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu junior, cel care a preluat puterea în club, conform declaraţiei tatălui său, a oferit detalii din contractul propus lui Marius Şumudică, antrenorul dorit la FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu junior: "Acesta e contractul pe care Marius Şumudică 'l-ar fi acceptat la începutul carierei'"

FC U Craiova e din nou în căutarea unui antrenor principal, după ce Marius Şumudică şi Adrian Mititelu nu s-au înţeles. La câteva ore după ce antrenorul a făcut primele declaraţii, dinspre Bănie a venit replica. 

"Pe acest contract am bătut palma fizic cu Marius Şumudică aseară, urmând ca în cursul zilei de azi să semnăm contractul, avocatul dumnealui vrând să mai adauge 2-3 clauze ce ţineau strict de legalitatea contractului. 

În total, Marius Şumudică + staful dumnealui însumau pentru club 350.000 de euro net (fără taxe) + prime în 10 luni de zile. 

Acesta e contractul pe care Marius Şumudică 'l-ar fi acceptat la începutul carierei'", a scris, pe Facebook, fiul lui Adrian Mititelu

Apoi, Adrian Mititelu junior a defalcat suma, a oferit salariul antrenorului şi membrilor stafului şi a oferit bonusurile de performanţă. 

"CONTRACTUL PROPUS ANTRENORULUI MARIUS SUMUDICA :

- 50.000 euro net prima de instalare (30.000 euro la semnare, 20.000 euro pana la 01.01.2024)

- 15.000 euro net / luna

- 1000 euro net / victorie

- 1000 euro net / cazare lunara

- 25.000 euro net / daca se califica in play-off

- 50.000 euro net / daca se castiga Cupa Romaniei

- 10.000 euro net / daca joaca meciul de baraj Europa

- 20.000 euro net / daca se califica in Europa

- clauza de reziliere unilaterala a contractului in valoare de 150.000 euro net.

- daca pana la data de 15 martie 2024 echipa nu se situeaza minim pe locul 8 sau la cel mult 3 puncte de locul 8, clubul poate denunta unilateral contractul cu plata salariilor la zi.

- daca echipa se califica in play-off sau joaca meciul de baraj pentru Europa, contractul se prelungeste de drept pentru inca un an de zile sub aceleasi conditii.

STAFFUL LUI MARIUS SUMUDICA :

- antrenor secund - 4000 euro net / luna + prime

- antrenor secund II - 4000 euro net / luna + prime

- preparator fizic (cumnatul sau) - 4000 euro net / luna + prime

- analist video (fiul sau) - 3000 euro net / luna + prime", a transmis Adrian Mititelu junior, după ce negocierile pentru aducerea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948 au picat

Afla mai multe despre: adrian mititelu juniormarius sumudicamarius sumudica fc u craiova 

viewscnt
Articole similare