Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a speriat Mititelu? Prunea anunţa cum lucrează Şumudică! "Să te usture buzunarul"

S-a speriat Mititelu? Prunea anunţa cum lucrează Şumudică! "Să te usture buzunarul"

FC U Craiova

Comentarii

Planul gândit de Adrian Mititelu şi noua conducere a lui FC U Craiova a eşuat. Marius Şumudică şi Florin Prunea n-au ajuns la un acord cu echipa din Oltenia. Chiar în urmă cu câteva zile, cel care a fost dorit preşedinte oferea detalii despre aspectul în privinţa căruia părţile nu s-au înţeles.

Adrian Mititelu ştia un aspect crucial, înainte de a-l oferta pe Marius Şumudică

Imediat după ce şi-a anunţat retragerea din managementul clubului FC U Craiova, Adrian Mititelu şi oamenii din jurul său au dat asaltul final pentru banca tehnică şi postul de preşedinte. 

La pachet au fost doriţi Marius Şumudică şi Florin Prunea, care, prin ieşirea publică a patronului de după înfrângerea cu Rapid, au fost asiguraţi că au mână liberă. 

Mai mult, Adrian Mititelu chiar a anunţat că renunţă la staful pe care l-a ţinut în continuu la echipă, pentru ca Marius Şumudică să vină cu oamenii săi

N-a fost de ajuns, întrucât părţile s-au împotmolit în anumite clauze. Conform Gazetei Sporturilor, antrenorul a dorit toate salariile până la finalul contractului, pentru el şi colaboratorii săi, dacă ar fi fost dat afară mai devreme. Adrian Mititelu n-a fost de acord, iar acum s-a reorientat. 

De altfel, Florin Prunea, cel care putea deveni noul oficial al lui FC U Craiova, avertiza, din urmă cu câteva zile, că Marius Şumudică se "blindează" la echipele pe care le antrenează. 

"Şumudică este un antrenor care nu face parte dintre băieţii ăia cuminţi care se duc în orice condiţii, cu oricine, oriunde, chiar şi pentru o lună.  

Şumudică nu se duce fără staful lui format din patru, cinci antrenori secunzi, preparatori, nu se duce fără o clauză de reziliere pentru toată lumea. 

Dacă îl dai afară după o săptămână, două, să te usture buzunarul", declara Florin Prunea, la începutul săptămânii, pentru Orange Sport. 

Florin Prunea, despre Marius Şumudică: "Era cea mai bună variantă pentru Rapid"

"Consider şi acum că era cea mai bună variantă pentru Rapid. Nu a greşit, dar patima asta a lui pentru Rapid îl face să aibă momente când nu se mai poate controla. 

El este asimilat ca rapidist, el nu are cum. Să fie la FCSB niciodată, că va avea probleme cu suporterii", a mai spus Florin Prunea, pentru Orange Sport, în urmă cu câteva zile, înainte de a refuza FC U Craiova

 

Afla mai multe despre: adrian mititeluflorin pruneamarius sumudicaantrenor fc u craiovamarius sumudica fc u craiova 

viewscnt
Articole similare