Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu anunţă! "Mă retrag! A fost ultima zi în care mă implic în activitatea echipei. Le dau lor clubul pe mână"

Adrian Mititelu anunţă! "Mă retrag! A fost ultima zi în care mă implic în activitatea echipei. Le dau lor clubul pe mână"

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu şi-a anunţat retragerea din activitatea totală a clubului FC U Craiova. El a transmis că va lăsa sarcinile din jurul echipei altor conducători, unui preşedinte, fiului său şi "profesioniştilor". Afaceristul a precizat că nu renunţă la investiţiile din club, ci doar va face un pas în spate.

Adrian Mititelu şi-a anunţat public retragerea din activitatea totală a clubului FC U Craiova. Cine va conduce de acum

Rapid Bucureşti a învins vineri, în deplasare, scor 5-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Aurelian Chiţu (Craiova) şi Albion Rrahmani (Rapid) au reuşit să înscrie câte o „dublă”.

A fost ultima lovitură primită de Adrian Mititelu, deja debusolat de cum a decurs sezonul actual, în care a schimbat doi antrenori, pe Joao Janeiro şi Nicolae Dică. După şapte meciuri jucate în actualul campionat, echipa are şase puncte. 

De când a revenit în Superliga, FC U Craiova 1948 a ratat de fiecare dată obiectivele, iar Adrian Mititelu a anunţat că îşi va opri micşora activitatea şi va lăsa responsabilitatea altor persoane. 

Pion principal va fi Adrian Mititelu junior, fiul său. 

”Din nou am luat patru-cinci goluri. Felicit Rapid, au câştigat pe merit. Merită cu prisosinţă victoria, chiar dacă i-a ajutat puţin şi arbitrajul. Astăzi ne băteau indiferent ce făceam. I-am simţit foarte puternici.

Cred că avem cel mai bun atac din România, dar o apărare de cascadorii răsului. Poate nu am fost inspiraţi cu fundaşii centrali.

Am încercat fel şi fel de chestii, n-am reuşit. Cei de la Rapid m-au ajutat foarte mult astăzi. Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în fotbal. Am făcut puşcărie nevinovat, am 20 de ani de fotbal. Am investit 40 de milioane. Tribuna a doua m-a înjurat.

Azi a fost ultima zi în care m-am implicat la echipă de la A la Z. Mi-am făcut datoria. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. El, fiul meu, care merge deja pe 27 de ani, m-a convins să fac pasul ăsta in spate. Am o vârstă şi îmi ajunge.

Ştiam că suntem nepregătiţi. Săptămâna care vine vom angaja un preşedinte, un ajutor de preşedinte, un antrenor cu tot staff-ul lui, care să mai fi câştigat ceva la viaţa lui. Vor raspunde în faţa fiului meu. Vechiul club l-am pierdut în 2011. 

Să nu se înţeleagă greşit, eu mă retrag din activitatea de management. Aceasta nouă echipă va fi supravegheată de fiul meu. O să sufăr în continuare, ca suporter, dar nu o să mă mai implic. O plănuisem pentru anul viitor, dar o fac acum. Doamne fereşte, poate păţesc ceva. Am deja o vârstă.

Dacă Şucu sau Becali, oameni foarte bogaţi, păţeau ce am păţit eu, nu mai reveneau. Vreau să mă retrag. O să scăpaţi de mine”, a declarat Adrian Mititelu, după meciul cu Rapid.

 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu fc u craiovaadrian mititelu retragere fc u craiova 

viewscnt
Articole similare