You are here:

Supărare la un club din Superliga după ultima decizie luată: "Vestea primită azi ne arată o totală lipsă de respect"

Supărare la un club din Superliga după ultima decizie luată: "Vestea primită azi ne arată o totală lipsă de respect"

Superliga

Comentarii

Clubul Poli Iaşi a anunţat, că, deşi sprijină orice echipă românească din cupele europene, consideră că decizia LPF de amânare a partidei cu Sepsi, transmisă vineri, denotă o lipsă de respect la adresa grupării ieşene.

Poli Iaşi, după amânarea meciului cu Sepsi: "Vestea primită azi ne arată o totală lipsă de respect"

"Nu se poate să fim anunţaţi cu mai puţin de 48 de ore înaintea meciului că acesta se amână! Şi mai mult decât atât, nici nu am fost consultaţi în privinţa hotărârii pe care am primit-o chiar când echipa revenea de la antrenament. Oricum, nu am înţeles de la bun început programarea acestui joc. A fost pus la ora 13.00, în mijlocul zilei, la aproape 50 de grade la nivelul gazonului, cu mii de spectatorii cu capul in soare. Apoi, la începutul săptămânii, când Sepsi OSK a solicitat amânarea şi noi am acceptat, Liga nu a fost de acord, pentru ca astăzi, după ce am pus în vânzare bilete pentru meci şi echipa a parcurs ciclul săptămânal pentru partidă, cu antrenamente la ora jocului, la temperaturi imposibile, să fim anunţaţi că se amână. 

De regulamentele încălcate flagrant ce să mai spun?! Doar în cazuri excepţionale se poate amâna cu 48 de ore înainte un meci! Şi dacă e aşa, de ce ar fi caz excepţional doar Poli – Sepsi, nu şi Farul – Craiova? Să fie foarte clar! Sprijinim orice echipă din România care ne reprezintă în competiţiile continentale şi ne dorim să obţină rezultate bune, de aceea am şi fost de acord luni cu amânarea, dar vestea primită azi ne arată o totală lipsă de respect pentru Poli Iaşi, club ce reprezintă o comunitate de aproape 1 milion de locuitori. 

Le transmit suporterilor noştri care si-au achiziţionat bilet că acesta rămâne valabil pentru meciul cu Sepsi când va fi reprogramat, iar dacă unii fani vor banii înapoi, îi asteptăm la casele de bilete de la stadion sau pe platforma online pentru returnarea banilor.*, se arată în comunicatul clubului ieşean, semnat de preşedintele Consiliului Director, Cornel Şfaiţer.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, că meciul Poli Iaşi - Sepsi OSK, programat, duminică, e la ora 13.00, în etapa a şaptea a Superligii a fost amânat pentru data de 19 octombrie.

Decizia a fost luată la solicitarea grupării din Sfântu Gheorghe, care joacă în play-off-ul Conference League.

"Liga Profesionistă de Fotbal,  în virtutea articolului 12 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF), privind "Reprogramarea unui joc oficial", a hotărât, prin decizia Departamentului de Competiţii, amânarea meciului Poli Iaşi - SEPSI OSK Sfântu Gheorghe, programat iniţial să se dispute duminică 27 august 2023, şi reprogramarea sa pentru data de 19 octombrie 2023", anunţă lpf.ro.

Afla mai multe despre: poli iasimeci amanat poli iasi sepsi 

viewscnt
Articole similare