Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, prima reacţie după ce s-a întors la U Cluj: ”De asta am acceptat şi în acest moment să revin”

Ioan Ovidiu Sabău, prima reacţie după ce s-a întors la U Cluj: ”De asta am acceptat şi în acest moment să revin”

U Cluj

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) a vorbit pentru prima dată despre revenirea la conducerea tehnică a celor de la U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău s-a întors la U Cluj, după ce i-a luat locul lui Toni Petrea. Această schimbare la nivelul conducerii tehnice a fost anunţată de conducerea clubului ardelean în decurs de doar câteva ore.

Ioan Ovidiu Sabău, prima reacţie după ce s-a întors la U Cluj: ”De asta am acceptat şi în acest moment să revin”

La o zi distanţă, Sabău a susţinut prima sa conferinţă de presă în calitate de antrenor al celor de la U Cluj şi a explicat de ce a revenit pe banca formaţiei ardelene.

Totodată, tehnicianul a vorbit şi despre negocierile pe care le-a purtat cu şefii clubului la care a revenit.

”S-a schimbat starea mea emoţională. Este singurul lucru. Dacă n-ar fi fost ceva care să nu funcţioneze între mine şi conducere lucrurile s-ar fi aflat. Am mers pe aceeaşi linie clară, a fost o chestiune emoţională, a fost o perioadă grea pentru mine.

Acea adrenalină, acea stare de spirit n-am mai avut-o şi marea răspundere pe care am avut-o într-un timp atât de scurt, să salvez această echipă, m-a încărcat foarte mult.

Când îţi pasă de ceva este normal că eşti implicat şi sentimental. Asta e şi un motiv pentru care am acceptat şi în acest moment să revin. Nu este uşor, dar sunt provocări noi şi vreau să mulţumesc, să le dau această satisfacţie, mulţumire, suporterilor.

(n.r. despre negocieri) Foarte scurte. 10 minute (n.r. au durat). Nu am discutat problema asta (n.r. despre contract, înainte de meciul cu CFR). Şi nu e că n-am vrut să accept pentru că era un meci greu, era un derby şi să nu risc.

Am auzit şi astfel de voci. Eu eram plecat oricum din ţară, eram plecat în Olanda. M-am întors abia duminică dimineaţa”, a declarat Sabău, în cadrul conferinţei de presă.

Ioan Ovidiu Sabău a mai pregătit-o pe U Cluj şi în prima parte a acestui an, de la 1 ianuarie până la 1 iunie, el hotârând să nu mai continue după ce a pierdut dramatic finala Cupei României.

A condus-o în 21 de partide, înregistrând 11 victorii, patru remize şi şase eşecuri.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu cluj 

viewscnt
Articole similare