Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curiozitatea lui Mihai Stoica despre mandatul lui Nicolae Dică la FC U Craiova: ”Chiar voiam să te întreb, că nu am apucat” | EXCLUSIV

Curiozitatea lui Mihai Stoica despre mandatul lui Nicolae Dică la FC U Craiova: ”Chiar voiam să te întreb, că nu am apucat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica (58 de ani) şi Nicolae Dică (43 de ani) au fost prezenţi în studioul Orange Sport, iar oficialul FCSB-ului a avut o curiozitate legată de perioada petrecută de tehnician la FCU Craiova 1948.

Nicolae Dică a rămas din nou fără echipă, după ce a fost pus pe liber de Adrian Mititelu. Dică a fost antrenorul celor de la FCU Craiova 1948 timp de o lună.

A preluat echipa la data de 7 iulie, în etapa a doua, după eşecul suferit de olteni cu FCSB (1-3), în runda inaugurală a noului sezon.

Curiozitatea lui Mihai Stoica despre mandatul lui Nicolae Dică la FC U Craiova: ”Te ştiam un tip analitic” | EXCLUSIV

După ce a rămas din nou liber de contract, Nicolae Dică a fost prezent în studioul Orange Sport pentru a-şi exprima punctul de vedere cu privire la ruptura care care a avut loc între el şi patronul echipei, Adrian Mititelu.

Alături de el a fost invitat şi Mihai Stoica, iar acesta a fost curios de ce Dică a acceptat să meargă cu la Craiova cu toate că sezonul a început deja.

”Chiar voiam să te întreb, că nu am apucat. Cum te-ai descurcat deşi n-ai făcut pregătirea? Pentru că te ştiam un tip analitic. Îţi plăcea echipa?”, l-a întrebat Mihai Stoica pe Dică, în direct la Orange Sport.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani i-a răspuns: ”Îmi plăcea echipa. Poate în cinci-şapte etape, echipa intra în ritm. Eu am venit aici şi am vrut să schimb un fundaş central. Aveam conditiile necesare (n.r. la Craiova). Baza e foarte frumoasă, multe terenuri de antrenament.

Când ne-am despărţit, i-am spus (n.r. lui Adrian Mititelu) că dacă rămâneam, făceam performanţă. Asta i-am zis. Şi am rămas plăcut surprins că primeam mesaje frumoase de la jucători”.

Nicolae Dică a petrecut doar o lună pe banca lui FCU Craiova 1948, timp în care a disputat cinci meciuri, reuşind două victorii şi trei eşecuri.

Totodată, Dică a avut două mandate ca principal şi la FCSB (7 iunie 2917 - 23 decembrie 2018 şi 26 iulie - 1 noiembrie 2022)., acolo unde a colaborat de fiecare dată şi cu Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicanicolae dicacraiovaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare