Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a pus ochii pe un antrenor important, liber de contract: ”A vorbit cu fiul meu”. Cine e dorit la Craiova

Adrian Mititelu a pus ochii pe un antrenor important, liber de contract: ”A vorbit cu fiul meu”. Cine e dorit la Craiova

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova este fără un antrenor principal pe bancă, aşa cum s-a întâmplat şi în prima etapă, cu FCSB, dar Adrian Mititelu a început căutările, iar unul dintre numele aflate în vizor este Marius Şumudică,

U Craiova s-a despărţit recent de Nicolae Dică, iar Adrian Mititelu a vorbit despre un posibil înlocuitor.

Este vorba de Marius Şumudică, liber de contract încă de la finalul sezonului trecut, iar finanţatorul din Bănie a anunţat că a luat deja legătura cu acesta.

Adrian Mititelu a pus ochii pe un antrenor important, liber de contract: ”A vorbit cu fiul meu”. Cine e dorit la Craiova

Totuşi, Mititelu a fost foarte categoric. Următorul antrenor care vine la Craiova va fi nevoit să accepte să lucreze cu staff-ul deja existent la echipa din Bănie.

"Da, cine vine la Craiova trebuie să accepte staff-ul nostru. Asta nu înseamnă că nu sunt dispus să fac o excepţie, dar trebuie să fie motive foarte întemeiate să iau această decizie.

E greu cu Şumudică. Are condiţii foarte grele pentru noi şi cred că sunt imposibile. Nu e vorba de întărirea lotului pentru că nu e treaba antrenorului întărirea lotului. Orice lot are nevoi de îmbunătăţiri.

Şi eu caut un fundaş central pe care încă nu l-am găsit. Sper totuşi să recunosc cât de curând. Pentru obiectivul propus, primele şase, avem un lot destul de bun.

Şumudică a vorbit cu fiul meu, dar asta nu a fost o condiţie. El, din contră, a apreciat lotul nostru. Vineri e un meci greu, Rapid e un adversar redutabil. Ieri chiar mi-au speriat de cât de bine au jucat. Pe cuvânt de onoare, vă spun sincer!

Nu ştiu când voi numi antrenor. La ora asta e o stare de indecizie totală. Nu mai ştiu ce să fac şi cum să fac. N-am nici inspiraţie. Oricum, cu Şumudică sunt lucrurile foarte greu de realizat.

Condiţiile pe care le-a trimis fiul meu acum sunt practic imposibile. Nu e frumos să detaliez, dar atât vă spun, că sunt imposibile. Probabil doar o echipă sau două din România şi-ar permite", a declarat Adrian Mititelu, conform Prosport.

Nicolae Dică a petrecut doar o lună pe banca lui U Craiova 1948, timp în care a disputat cinci meciuri, reuşind două victorii şi trei eşecuri.

Afla mai multe despre: adrian mititelucraiovamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare