Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali lasă încă un fotbalist important să plece! Câţi bani a cerut: "Nu e jucător pe care să-l dai în pierdere"

Gigi Becali lasă încă un fotbalist important să plece! Câţi bani a cerut: "Nu e jucător pe care să-l dai în pierdere"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a început să renunţe la fotbalişti din lot, după ce echipa a ratat calificarea în grupele Conference League. Deja, patru jucători au părăsit lotul, iar Andrea Compagno ar putea fi cedat şi el, dacă oferta va fi pe placul omului de afaceri.

FCSB se poate despărţi şi de Andrea Compagno, dacă vine oferta dorită de Gigi Becali

Sezonul prelungit în competiţiile europene a dat startul plecărilor de la FCSB. Vali Gheorghe şi Valentin Creţu şi-au reziliat contractul, în timp ce Gigi Becali a încasat bani pentru Andrei Cordea şi Malcom Edjouma. 

Este o schimbare de perspectivă pentru Gigi Becali, care declara, în urmă cu câteva săptămâni, că nu doreşte să producă modificări în lot. 

Totuşi, fotbalişti importanţi au plecat deja, iar Andrea Compagno este vizat şi el de un transfer. Însă, Gigi Becali doreşte cel puţin 1.5 milioane de euro, pentru a-i da drumul italianului, pe care l-a cumpărat de la U Craiova 1948. 

Informaţii despre ce are de gând finanţatorul FCSB a oferit MM Stoica. 

"Dacă se oferă cât cere Gigi, pleacă şi Compagno. Dacă vrea şi el (n.r. - Compagno) să plece. Nu pleacă sub un milion şi jumătate. Exclus! 

Atât a dat pe el şi nu e un jucător pe care să-l dai în pierdere. E golgheterul nostru, e un jucător foarte bun. Fiind a doua variantă acum, că varianta fără număr 9 funcţionează.... E un jucător bun. Pentru mine e un jucător existenţial", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.  

De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a confirmat ultimele două plecări din lotul antrenat de cuplul Charalambous - Pintilii. 

"Creţu şi Vali Gheorghe au reziliat azi. Încetare raporturi contractuale. Amândoi", a mai spus expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicaandrea compagnoplecari fcsbtransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare