Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Rapid! Va pleca şi va fi pregătit de un fost antrenor al FCSB-ului

OUT de la Rapid! Va pleca şi va fi pregătit de un fost antrenor al FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Rapid se va despărţi de Valentin Costache. Fostul jucător al lui Dinamo a ajuns în Giuleşti în vara anului trecut, după patru ani consecutivi în care a cucerit titlul de campion în România alături de CFR Cluj.

Valentin Costache a fost un jucător de bază în mandatul de antrenor al lui Adrian Mutu, dar după plecarea ”Briliantului” în Azerbaidjan, nu şi-a găsit locul în primul 11 gândit de Cristiano Bergodi. Din această cauză, Costache va pleca în Cipru la Apollon Limassol, relateaza Sport.ro. Ciprioţii au terminat pe locul cinci în sezonul trecut în campionatul intern şi sunt antrenaţi de Bogdan Andone. Fostul tehnician al FCSB-ului a evoluat în tricoul Rapidului în sezonul 1996-1997, dar şi în perioada 1998-2000. Alături de gruparea de sub podul Grant a câştigat un titlu de campion al României în 1999.

Costache are contract cu Rapid  până în vara anului viitor şi este cotat de Transfermarkt la 850.000 de euro. Anul trecut, oficialii giuleştenilor au plătit 100.000 de euro CFR-ului pentru a-l transfera. În acest sezon a bifat doar trei meciuri şi a însumat un total de doar 88 de minute.

Rapid respiră, Cristiano Bergodi exultă. ”Putem face lucruri bune în continuare”

Rapid a câştigat al doilea meci din acest sezon, scor 3-1, pe teren propriu, contra Farului. La finalul meciului, Cristiano Bergodi s-a declarat mulţumit, atât de jocul echipei, cât şi de atitudinea celor din teren. După înfrângerea de săptămâna trecută, multe voci au spus că italianul este ”pe făraş”, fostul jucător al lui Lazio a reuşit să strângă rândurile şi poate pregăti liniştit meciul cu FC U Craivoa 1948 din etapa următoare.

”În primul rând vreau, să felicit băieţii pentru că au jucat foarte bine. A fost un meci de luptă, cu mare instensitate şi cu ocazii de partea noastră. Au avut şi ei ocazii, dar Horaţiu Moldovan a fost senzaţional. Mă bucur pentru că toată echipa a lucrat pe faza defensivă, şi am jucat excelent pe faza ofensivă.

(n.r. despre Borza) Borza este un jucător deja vechi, cu experienţă. S-a văzut că nu se panichează când are mingea la picior. A jucat bine, a avut siguranţă. Are deja multă experienţă, dar şi ceilalţi jucători au jucat foarte bine. Mă bucur pentru că văd că băieţii au reacţionat foarte bine după această perioada.

(n.r. Este formulă câştigătoare cea de azi?) Am un lot cu 24-25 jucători, dar nu e uşor. Cred eu că s-a gestionat foarte bine această perioada, fără să facem o tragedie. E bine pentru că băieţii au stat liniştiţi şi au făcut ceea ce trebuia să facem. Cred că putem face lucruri bune în continuare.

(n.r. Despre Ioniţă) Eu vorbesc cu jucătorii, le dau încredere. Astăzi a dat un gol, a jucat bine şi mă bucur pentru el. El e un băiat sensibil şi mă bucur că suporterii l-au aplaudat. Avem nevoie de toţi jucătorii, pentru că avem şi Cupa României, unde trebuie să mergem departe.

(n.r. Cum aţi trăit aceste săptămâni complicate?) Nu vreau să fiu arogant, dar am foarte multă încredere în ceea ce fac”, a spus Cristiano Bergodi, după meciul cu Farul.

 

Afla mai multe despre: rapidcostache 

viewscnt
Articole similare